Tema: ICM - fold
Pozdrav!
Evo meni zanimljive situacije, ICM kaze fold . Na ovim levelima kojima igram (1$) s 2BB to nikad ne bi bacio pa ako moze koji komentar.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozdrav!
Evo meni zanimljive situacije, ICM kaze fold . Na ovim levelima kojima igram (1$) s 2BB to nikad ne bi bacio pa ako moze koji komentar.
mp3 nikad nije na 1.8% lol, min je 3% (TT+/AK), onda tvoj edge nije 3% (neznam ni sta to misli, a u Wizu ti je tu -1), na kraju izadje da mozes callat barem TT+ ja mislim tu (ja callam uber wide** tu, al ne sa Ax ili Kx hendi )
**tu ti je dobro callat sa suited konektori sto igraju vrlo dobro u multiway potu (ipak moras brzo riskirat, posto tvoj stack je vrlo nizak anyway)
Pa po mom mišljenju nema se što čekati, blindovi su previsoki a teško da ćeš dobiti bolje karte u iduće dvije ruke. Najlogičniji potez je all in..
mp3 nikad nije na 1.8% lol, min je 3% (TT+/AK), onda tvoj edge nije 3% (neznam ni sta to misli, a u Wizu ti je tu -1), na kraju izadje da mozes callat barem TT+ ja mislim tu (ja callam uber wide** tu, al ne sa Ax ili Kx hendi )
**tu ti je dobro callat sa suited konektori sto igraju vrlo dobro u multiway potu (ipak moras brzo riskirat, posto tvoj stack je vrlo nizak anyway)
Hvala na odgovoru.
ma instant call, da mi bilo koji program kaze da ima aa opet bi zva, pogotovo jer je s&g i ovo ti je idalna sansa da se vratis u igru..
utg je odma gurinija all in tako da ako ima kk ili aa glup je, IMo ima 10 10, a drugi caller ak, nadas se niskim kartama i lipo jedan ispada a ti na preko 1000 ..
slazem se sa pajkom tt+ i cak ajs +(iako su tu tesko bolji od ikoga al ono slamka spasa
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora