Tema: Postgre
Neće mi instalirat postgreSQL, javlja grešku kad moram odabrat clineta i server...jel to možda zato jer imam windowse 7? jel mi može dat netko link za postgre koji će sigurno radit?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Neće mi instalirat postgreSQL, javlja grešku kad moram odabrat clineta i server...jel to možda zato jer imam windowse 7? jel mi može dat netko link za postgre koji će sigurno radit?
Ja imam win 7 i radi mi sve ok.
Evo kako sam ja instalirao postgre. Downloadao sam PokerTracker i instalirao ga. Tracker ti automatski instalira postgre. I taj postgre sam iskoristio za HM.
Može pomoć oko instalacije Postgre-a?
Meni se pojavljuje ovaj error - The "secondary logon" service is not running. This service is required for the installer to intialize the database. Please start this service and try again.
To mi se pojavljuje na ekranu "initialize database cluster" prije nego se pojavi ekran "stack builder"...
E da, imam Win 7. Jel je potrebno nešto mijenjati kao i za vista korisnike?
Čemu sluzi Postgre?
To ti je baza podataka (ajmo reči tablice gdje ti se to sve sprema)
Ako te vise zanima ukucas u google i preopširno češ dobiti info (Postgre is an object-relational database management system )
Ja imam win 7 i radi mi sve ok.
Evo kako sam ja instalirao postgre. Downloadao sam PokerTracker i instalirao ga. Tracker ti automatski instalira postgre. I taj postgre sam iskoristio za HM.
tebi tako radi .. ja ono koristim PT3 i reko ajd idem probati HM i instalira mi HM i kada ga pokrenem javi (kada kliknem ok javi unable to complite change) :
ovak secondary logon
stisnes Start>Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools\Services\Secondary logon
desni klik na to i properties i onda start service
ovak secondary logon
stisnes Start>Control PanelAll Control Panel ItemsAdministrative ToolsServicesSecondary logon
desni klik na to i properties i onda start service
Fala k....
Tnx man, riješeno
@Vuco
Zato jer ti je PT3 stavio password dbpass. Promjeni password u dbpass i radit će ti.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora