Re: RR Poker - Ponuda
+1
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Meni je admin jucer rekao da je vec poceo isplacivati...
Što vas briga, pa pokerpro vam je garantirao za novce ako se ne varam
Mislim da 99% ljudi ovdje ne igra na RR-u preko PokerPro-a nego preko privatnih agenata.
ja sam se bas cuo s agentom i dao mu br ziro racuna reko do sutra popodne bude uplatio..i da je vec vecini isplatio..
i meni
reko sam vam da nema brige.
pretpostavljam da se isplacuje nekim odredjenim redosljedom, jer nisu svi preko istog agenta regani...
ugl, svi ce doci na red.
Meni je javljeno da je nekima već isplačeno...
Ostali koji su prijavljeni preko pokerpro-a, javite mi se s username-om i destinacijom kamo da vam pošaljemo lovu.
Samo da pitam što se tiće isplate. Gleda se onaj datum i iznos na računu koji se imao datuma kad je javljeno da se ne igra ili? S krajnjim stanjem na računu?
Glavni admin mi je sad javio da je vecini isplacena lova i ako je jos ko ostao zakinut da se javi svom agentu pa ce se rijesiti...
Znaci placaju i lovu koja je napravljena i nakon što je rečeno da se ne igra?
To ne znam, al predpostavljam da placaju, s obzirom da su blokirali sve koji su im predstavljali problem.
Znaci placaju i lovu koja je napravljena i nakon što je rečeno da se ne igra?
Stanje racuna 11.7 bez rb-a se isplaćuje. Barem je tako onima koje znam.
To ne znam, al predpostavljam da placaju, s obzirom da su blokirali sve koji su im predstavljali problem.
rounder1984 kako mislis da su blokirali sve koji su im prestavljali problem na sta se to tocno odnosi...???
Pa jel nisu bili blokirani accounti vecini igraca i nisu se mogli logirati vise od mjesec dana?
to je valjda tako.... nego san milsio da mislis da ovima sta je bilo blokirano nece bit ispalceno ili tako nesto
preko pokerpro
Zadnji popravljao munjoz (23-08-2011 16:34:59)
Meni je javljeno da je nekima već isplačeno...
Ostali koji su prijavljeni preko pokerpro-a, javite mi se s username-om i destinacijom kamo da vam pošaljemo lovu.
je li moguce da moj admin nije dobio lovu posto me ne zove i nije mi nista isplatio...ima li tu neki redosljed i je li svima sve isplaceno ...????
roba59 napisao:Meni je javljeno da je nekima već isplačeno...
poslao sam prije par dana
Jel netko igra možda još na dollaru (DBG ili RR skinovi) i jel se registrirao preko glavnog sajta (www.dbgpoker.com)