Tema: Dinamo-sramota i HNL općenito
želi netko komentirati bijedu koju je danas pokazao Dinamo????
Svaka čast Kelavi!!!!
Povući krivi potez u pravom trenutku.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Svaka čast Kelavi!!!!
A usrali su se, nista cudno.. i drago mi je da su se malo oznojili na kraju.
A za Vrsaljka i Rukavinu nemam rijeci
jebiga zamalo
hahahah veli kruno dominirali smo!!!
jebiga zamalo
da
Svaka čast Kelavi!!!!
gtfo
andro napisao:želi netko komentirati bijedu koju je danas pokazao Dinamo????
Svaka čast Kelavi!!!!gtfo
Utučeni purger
nije on purger
andro jel valja mamić?
kiklop napisao:jebiga zamalo
da
Iskreno mi je zao kad neki torcidas tak razmislja, ne kuzim to. Ja da je suprotna situacija nikad ne bi navijao protiv hajduka.
andro jel valja mamić?
svejedno mi je, samo mi je bitno da smo u ligi prvaka i bilo bi mi drago da je to postigao bilo tko u HNL: Inace uopce ne pratim HNL
nije on purger
Moj grijeh
kiklop napisao:jebiga zamalo
da
tipicni antinacionalni komentari,tovarski.Da je vas Hajduk igro ja bi navijo za njih,al eto vi ocito drugacije mislite o Dinamu.
Sramota što su se kvalificirali u ligu prvaka!??? Bravo majstore!!!
još jedan thread od 10+ stranica?
pa hajduk je hrvatski klub dinamo je građanski
najbolje bi bilo da se pocnete pripremat za iducu sezone ko i svake godine u ovo doba i gledate DINAMO u LIGI PRVAKA
Svaka čast Kelavi!!!!
Bijeda?Gledajuci obadvije utakmice Dinamo je zasluzeno prosao.Trebamo bit sretni sto nakon toliko godina imamo svog predstavnika u Ligi prvaka.Ovi tovari nek se pokriju usima,njihovog Hajduka nema ni u ligi bas nesto pretjerano a kamoli u Europi.Da je obrnuta situacija,bilo bi mi drago da je Hajduk prosao,ali vi ocito ne shvacate kakve ce ovo sve dobre stvari donijeti cjelokupnom hrvatskom nogometu.
Budeš skužil
Maki napisao:Sramota što su se kvalificirali u ligu prvaka!??? Bravo majstore!!!
Budeš skužil
Skužio što? Objasni
andro napisao:želi netko komentirati bijedu koju je danas pokazao Dinamo????
Svaka čast Kelavi!!!!Bijeda?Gledajuci obadvije utakmice Dinamo je zasluzeno prosao.Trebamo bit sretni sto nakon toliko godina imamo svog predstavnika u Ligi prvaka.Ovi tovari nek se pokriju usima,njihovog Hajduka nema ni u ligi bas nesto pretjerano a kamoli u Europi.Da je obrnuta situacija,bilo bi mi drago da je Hajduk prosao,ali vi ocito ne shvacate kakve ce ovo sve dobre stvari donijeti cjelokupnom hrvatskom nogometu.
Ma kužim ja samo nisam zadovoljan jer su se tak opustili zbog velike sigurnosti u prolaz, tako nesmije razmišljati klub koji ce igrati u ligi pravaka!!!! Inace igraju najljepši nogomet u HNL kad su motivirani
hajduk i dinamo su najveci hrvatski klubovi, i za oba kluba je dobro da postoji onaj drugi. meni se gadi kad vidim da je kod nekih toliko jaka mrznja prema onom drugom da navijaju protiv njega u europi. ja sam hajdukovac i navijao sam za dinamo danas, kao i svaki put kad igraju protiv nekog stranog kluba.
igrali su lose i bili su smijesni danas, ali svejedno mi je jako drago da su usli u ligu prvaka. to je dobro i za hr koeficijent i da imamo sta gledati na jesen, i veselim se utakmicama dinama protiv nekih od najjacih europskih klubova. svaka cast kelavi jer je bio svakako najbolji pojedinac, a losa igra ostalih se moze objasniti na vise nacina. jedan od razloga lose igre je sigurno jurcic kojeg nimalo ne cijenim kao trenera, a ni kao osobu. ne svidja mi se ni kako je govorio prije prve utakmice, gdje je totalno podcijenio malmo (ispalo je da bio u pravu, ali svejedno to se tako ne radi), a danas je radio zesce gluposti, u ovakvu utakmicu gdje treba stati na loptu i pojacati zadnji red, on uvodi mlade situma i kovacica, wtf.. i izjave nakon utakmice su za facepalm.
kako bilo, dinamo je u lp, svaka cast i gg.
Pa cijela momcad moze svaki dan u crkvu do 1. kola lige prvaka..
andro napisao:Maki napisao:Sramota što su se kvalificirali u ligu prvaka!??? Bravo majstore!!!
Budeš skužil
Skužio što? Objasni
+1