Re: Gdje je nestao ...dfable...
Ne bi bilo prvi puta ... afera DVD-ovi cca 80 kn ...
Ovo je ne dva, ne tri, ne četiri, ne pet, već ŠEST razloga zašto smo ispred svih!!!
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ne bi bilo prvi puta ... afera DVD-ovi cca 80 kn ...
Fable hvala sto si se javio
Theme closed for 3 days
Koju lovu?
Nisam na svom komp. Pa napisao sam da čim Party isplati šaljem na MB, zna potrajati par dana...
disi frende! pozdravlja te erika! pita ocemo doc opet imas bonus ak me beres
čovjek vjerojatno ima i RL
al da igra MTT, onda ne bi imao
stu od kad igras sng, koliko imas rl
irac opet svi scammaju osim nas...
pa vec se lagano osjecam ko seljacina...
stu od kad igras sng, koliko imas rl
nisam ga imao ni prije sng
Dr. River stvarno si smiješan s otvaranjem ove teme . Baš me zanima što bi u mojem slučaju s obzirom na situaciju s FTP-om.
Dr. River stvarno si smiješan s otvaranjem ove teme . Baš me zanima što bi u mojem slučaju s obzirom na situaciju s FTP-om.
Hahahhahah, a stvarno svašta, nisam stigao prije komentirati. Inače se nebi sigurno zajebavao sa tom isplatom, al bilo mi te žao jer si toliko dana bumpao sa onim bonovima pa reko ajde. I evo <3
fable prevarantu stari
Nisam te ja frende napo da si prevarant , nego sam rekao samo da te nema a znam da si non stop online
fable prevarantu stari
Nisam te ja frende napo da si prevarant , nego sam rekao samo da te nema a znam da si non stop online
Pa jbmu, moram se i ja nekad ič opit
Napisao sam ti i u onom topicu, čim mi sjedne na MB ti šaljem. A koliko treba točno stvarno nezz, može biti u roku dan dva a može bit i tjedan dana. Pošto sam već isplačivai sa tog acc, vjerujem da bi trebalo brzo biti.
Pa jbmu, moram se i ja nekad ič opit
Napisao sam ti i u onom topicu, čim mi sjedne na MB ti šaljem. A koliko treba točno stvarno nezz, može biti u roku dan dva a može bit i tjedan dana. Pošto sam već isplačivai sa tog acc, vjerujem da bi trebalo brzo biti.
Cudno je bilo da tebe nema.
Bio si brz na svake odgovore u forumu pa si mi bio sumnjiv sto si nesto
No problem je u tome sto sada dfable-a nema nikako online i ne javlja se nikomu.
Nadam se da me nije spalio za novac. U to sumjam samo zato sto ga nema online a inace je non stop tu.
dfable napisao:Koju lovu?
Nisam na svom komp. Pa napisao sam da čim Party isplati šaljem na MB, zna potrajati par dana...
disi frende! pozdravlja te erika! pita ocemo doc opet imas bonus ak me beres
Tek sada vidim da si iznio istinu na vidjelo A jbga, sve za frendove, štaš...
prijava odnosno registracija za objavu odgovora