gmiko napisao:Na moj zahtjev izbrisan je thread i odstupio sam iz teama jer ne zelim na poker forumu raspravljati o sebi u ala tabloid temama nego o pokeru. Prevelik gubitak vremena i suceljavanje s ljudima s kojima ne zelim imati posla. EOD
thnx za odgovor,
Nisan puno komentira u toj temi (točnije ni ne sican se jesan li uopce komentira), ali san redovito cita i ono sta san uspia vidit je bilo postavljanje pitanja s jedne strane, na osnovu tvojih prijasnjih postova, iznosenje nekih tvrdnji na temelju dostupnih informacija (ptr), a s druge strane tvoji odgovori koji su bili pisani u stilu neke obrane, ali bez nekih konkretnijih argumenata.
Slazem se da ne tribas raspravljat o sebi, ali tema ni nije krenila o tebi privatno, nego o tebi kao poker igracu. Nitko nije trazio uvid u tvoj bankovni racun, ni account, ljudi su samo trazili da stvari koje napises potkrijepis nekim dokazom tako da to ima neku tezinu.
Uostalom, bez takvih nekih stvari ni komentari na forumu nemaju neku tezinu, ako osoba nema neki kredibilitet.
Ja ne znam koja je strana tu u pravu, iskreno, nije me ni briga. Mislin da nikoga na forumu nije ni briga koliko ti novaca imas ni na sta ih trosis. Stvari iz svog privatnog zivota si sam navodia, bez da te itko trazia, a sad se osjecas uvrijeđenim šta se razvila rasprava o tebi a ne o pokeru.
Žao mi je šta ti je ovo sve zasmetalo pa si zatražia brisanje teme, ali moga si to jako davno rješit bez nekih većih komplikacija. Nije sramota stavit graf na forum. Budi siguran da ti se niko ne bi smija, bez obzira bia losing/be/win, a ovako.....
"Dikod uđe, dikod ne uđe" - Mate Baturina