Re: WCP PCA 2010
Ovi talijani (osim leadera) su isli na isti tecaj engleskog gdje i Bandic
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ovi talijani (osim leadera) su isli na isti tecaj engleskog gdje i Bandic
puska nije nas selebriti, on igra umisto jednog koji nije uspija dobit vizu pa ga puska mijenja, posto je vec bija na bahamima
btw. taman finska ispala
Očito su to kapetani, tipa Rousso, Pagano, Wu i onaj švabo koji stalno krade
gledal sam intervju prije pocetka meca i veli taj kelemen da su njega kontaktirali da bude kapetan teama jer je on kao dobar live player..
ma brijem da su međusobno izabrali...a i realno je da je denis kapetan jer je vjerojatno najiskusniji ...pogotovo u live igri
Nismo valjda ispali? Gledam malo Milana (opet je u elementu )i sad vidim da nas nema na chip countu?
denis je kapetan jer je bio prvi na tournament leaderboardu za proslu godinu na starsima
a gdje je hrvatska nije me bilo pa ne znam ???? šta se dogodilo ??
denis je kapetan jer je bio prvi na tournament leaderboardu za proslu godinu na starsima
Ove godine nece
knez napisao:denis je kapetan jer je bio prvi na tournament leaderboardu za proslu godinu na starsima
Ove godine nece
zasto ne ?
Adzi napisao:knez napisao:denis je kapetan jer je bio prvi na tournament leaderboardu za proslu godinu na starsima
Ove godine nece
zasto ne ?
Zato sto imam u planu ove godine uzet TLB (sto se nas Hrvata tice)
Prepasivni smo bili, i onda je puška naletio, tj. tip je odlično 4bet shovao, dok je probao napraviti move
zamorano11 napisao:Adzi napisao:Ove godine nece
zasto ne ?
Zato sto imam u planu ove godine uzet TLB (sto se nas Hrvata tice)
sretno
U finalu smo s Kineskim Taipeiem. Makar smo opasno shortstack u odnosu na njih.
Zadnji popravljao Donatus72 (14-01-2010 05:13:24)
Kakav epic flop na zadnjem hendu. Steta za taj spade, ali cestitke momcima!
jebate kakav kraj!? bravo i svaka cast decki na drugom mjestu!!!
iako smo izgubili bilo je dobro...sad se treba probuditi ujutro u 9
SVAKA CAST HRVATSKA
Cestitke iz Slovenije za super super plasman na WCP PCA 2010. Sva cast deckima za odlicnu igru i prezentaciju prave poker igre. Gledao sam cjelu noc i vrjedilo je gledati i u naprijed znati da ce Denis zgurat J9. Denise najjaci si.
svaka cast deckima