Tema: neznam pravila omaha pot limit.ali mislim da se pokerstars zajebo
imam skalu od 10 do a a on od a do 5.nema boju.ili ja ne vidim dobro ili sam glup
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » neznam pravila omaha pot limit.ali mislim da se pokerstars zajebo
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
imam skalu od 10 do a a on od a do 5.nema boju.ili ja ne vidim dobro ili sam glup
U omahi hi ti se koristi točno dvije karte iz ruke i 3 na boardu (nije kao holdem gdje možeš imat bilokakvu kombinaciju) tako da, tvoj hand ovdje je K high.
evo da nebude da se uvik ismijava. pomoc cu
http://hr.pokerworks.com/poker-pravila/ avila.html
U omahi hi ti se koristi točno dvije karte iz ruke i 3 na boardu (nije kao holdem gdje možeš imat bilokakvu kombinaciju) tako da, tvoj hand ovdje je K high.
al nije A high?
nije dosta sta sam debel i ruzan i pusim na pokeru.nego su me morali skinut za tih 78 centi. a mozda ne vidim dobro. haluciniram. ma zajebo sam nesto sigurno i ispast cu glup.
ma zajebo sam nesto sigurno i ispast cu glup.
elStupido
nhf obv. procitaj linkove gore ....
Zadnji popravljao chillin (03-09-2011 14:26:10)
lol.znao sam.samo sam se zajebavo. odustajem od pokera.valja radit.nije ovo za mene.
3 na bordu ok. nemojte se smijat jako.prvi put sam igrao
lol.znao sam.samo sam se zajebavo. odustajem od pokera.valja radit.nije ovo za mene.
treba malo vremena da se pohvata omaha ali kad jednom naucis uzivat ces u igri.o da i vjerojatno gubit puno vise od 76 centi
Mi se čini ili si mobitelom napravio screenshot?
je sa mobom.nisam znao kako drukcije. a mislim da je gotovo sa pokerom. toliko nesrece ne mogu vjerovat.tako da mi je pun k tog.vecinom igram turnire.i pokusavam ovako i onako i krajnosti i sredinu ali brate mili nece pa nece.
Koliko handova na cashu/turnira si odigrao?
neznam koliko.ali puno previse.ali vecinu bankrola sam ispusio dok sam tiltao.
10 000 turnira mozda ?
500 000 ruku u cashu ?
ni blizu. 1500 turnira 7000 u cashu. prelako zaserem turnir,pocetak dobar zduplam se koj put.ali izgubim zivce cekat dobre hendove koji ne dolaze.i kad 90 posto slucajeva nekog drugog posere river. what u espect is what u get. gl ppl
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora