Tema: Početnik revelation
Yo svima trebam pomoć , recimo naučio sam "pravila" pokera prije jedno godinu i pol, otada sam spiskao 2 bonusa ( partypoker ovaj od 25$ i onaj od 50$ na full tiltu kaj dijeli pokerstrategy ) misleći da znam nešto o pokeru, ali shvaćam da sam preveliki noob ( riba ) i da ne znam 2% o pokeru ( mislim na pravo igranje ). Nakon gubljenja prvog bonusa odustao sam od pokera misleći, kao što većina ljudi koji počne iz zabave, da se svijet urotio protiv mene . Sad kad sam dobio ovih 25$ čitao sam članke na pokerstrategyu i mislio sam da sam neš naučio i naravno da sam spušio ko jazavac... Iako bi puno ljudi odustalo, jer učenje je uvijek muka, ja ne bih odustao i imam u planu nešto deposit, ali prvo bih potrošio neko vrijeme na učenje pokera ( barem 1mj ) prije nego stavim pare. Ono što me zanima od Vas je savjet o literaturi, gledao sam po forumu, al se ne snalazim oko knjiga.
Također, sam vidio da se ljudi trebaju odlučit na početku za neki stil igranja između : cash, mtt, sng itd...
Još se nisam odlučio jer ne znam koje nosi kakve prednosti i mane ( u težini učenja i samom stilu igranja na početku ).
Ovako skinuo sam si:
David sklansky - The theory of poker - mislim da sam i na forumu pročitao da je ovo must read
- kako sam student imam prilično vremena za čitanje pa me zanima koje bih još knjige trebao pročitat nakon što utvrdim ovu
- vidim da se sa pokerom može ako si strpljiv i radišan zaradit fin đeparac pa bio on i 20$ mjesečno ili 1000$ sve u svemu nebitno je kolko para , a to bi mi pasalo - kako sam se nekad bavio online gamingom provodim idalje dosta vremena na laptopu pa zašto to ne bih iskoristio da se ponešto zaradi gledano dugoročno
Znači ako znate i imate volje napišite mi par knjiga ( ako ima neka za online poker super ) ili nekih video-a ili nekih couching seesiona i te fore da pogledam.
Hvala unaprijed!
p.s. zanima me ako ima knjiga vezana za texas holdem ili neki provjereno dobri online članci u kojima mogu naučit i nazive ( znači ono za totalne početnike ) jer kad čitam vaše handove tu pola ne kužim...
- ako ima neko materijale free za poslat - šaljite na jan.smrecki@gmail.com ili preko skypea jan.smrecki... još jednom hvala
- bilo kakvi savjeti su dobrodošli !!
Zadnji popravljao chillyfingaz (03-09-2011 15:15:35)