Tema: LJUDI MOJI
evo da jevim kako nisam pos.luso vase savjete i dogodilo se ono sta ste pretpostavljali.pao sam na 500 dolara i poceo igrat jace turnire od 30 dolara upad,ostalo mi jos 170
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
evo da jevim kako nisam pos.luso vase savjete i dogodilo se ono sta ste pretpostavljali.pao sam na 500 dolara i poceo igrat jace turnire od 30 dolara upad,ostalo mi jos 170
I štačemo sad? To je valjda tako da uvijek treba prvo probat na svojoj koži?.
mislim da cu se uplatit sa i to jako masno i da idem igrat jedan na jedan visoke uloge
lol nemoj radije
Da, to je rješenje.
Cool
ili pukovnik ili pokojnik
to je pravi stav, samo daj
pa koliko mogu biti bolji od ekipe iz kvarta....
mislim da cu se uplatit sa i to jako masno i da idem igrat jedan na jedan visoke uloge
A sta drugo? Moras se vadit.
sad stavi sve na 23crvena
mislim da cu si napravit novi racun tj. ime jer ovaj na kojem sam igro nije bio sretan,igrat cu na pokerstarsu opet
zasto mi nedaju napravit novi racun sa istim podacima samo drugim imenom na stranici
Ako ovo napravis igraj barem protiv nekog sa foruma..
Rađe doniraj lovu djeci u africi. Dobiš plus bodove kod Boga.
mislim da cu si napravit novi racun tj. ime jer ovaj na kojem sam igro nije bio sretan,igrat cu na pokerstarsu opet
OMG, i onda se neki čude kad se te iste neke ljude prca....pazi ovom nije račun sretan, jedan prodaje biomagnetski pokrivač, pa ga se scamma...e roba, dfable i ostali stvarno kaj vi morate trpit, treba vam dat beneficiran radni staž!!!
Nemas ti pojima kak je fableu tesko. Stalno se zali kak ne moze vise, a svi mu govore jos samo danas. Da nema troje djece vjerojatno bi davno odustao.
Nemas ti pojima kak je fableu tesko. Stalno se zali kak ne moze vise, a svi mu govore jos samo danas. Da nema troje djece vjerojatno bi davno odustao.
Barem netko da me razumije
prijava odnosno registracija za objavu odgovora