Re: Online gaming
kaj onda, oces prihvatit izazov koji su odaslali knez i boboman?
Jebes ti ovo ajmo opet IG napravit
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
kaj onda, oces prihvatit izazov koji su odaslali knez i boboman?
Ekipa, jeste li vi nepismeni? Napisao sam da sam prestao igrat igru prije 7 godina. Why the fuck bi je sad igrao s randomima sa foruma? Nick mi je bio derwen, darw1n, derw i sl. na tu shemu te kasnije mist cini mi se. Kad sam prestao aktivno igrati, pay, xenon i ekipa su mi ownali dusu.
Google ce rijesiti sve vase smijesne lazi. Vide se neki rezultati gore, na popisu sam CTF repke i sl. Netko ko se zna malo bolje koristiti googleom mozda pronadje i screenove/demoe.
Bio u CTF repki, u CaF-u, ex-u itd. s drakanom, payom, xenonom, bloodom, godlikeom itd. ne sjecam se vise. Bio i u FL (ak je to od toltcabolta?). Igrali smo eurocup team i ne znam tocno sto je bio CTF, mozda isto eurocup, ili nekakav wc. Duele samo HR lige i gore je link od jedne.
Na kraju krajeva koga boli kurac uopce? Samo je prokleto smijesno i jadno da idete lagati oko neke igre koja se igrala prije 10 godina. Get a life i odjebite od mene vise, retardirani ste vec. Svaka recenica u ovom threadu s moje strane je istinita i moze se provjeriti. Samo mislim da ste vi svjesni da jebeno lazete ili nemate pojma o cemu pricate (nadam se da je ovo drugo), u svakom slucaju imate nekih nerjesenih problema sami sa sobom, ja vam tu ne mogu pomoci. Spectatori isto, daj si curu nazovite (wishful thinking) nek vas rijesi frustracija.
Brky napisao:kaj onda, oces prihvatit izazov koji su odaslali knez i boboman?
yea rajt, pa nema kruha u tome. a jos sam bio i najgori ikad, tak da no thx
Na kraju krajeva koga boli kurac uopce? Samo je prokleto smijesno i jadno da idete lagati oko neke igre koja se igrala prije 10 godina.
tocno to. moze sad lock/delete?
Moze naravno.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora