Tema: husng stars
jel ima tko na forumu da ozbiljnije igra husng? znam da je mile prije igrao, mandzu sam znao susresti....
planiram postati reg na hu60 na starsima, ali mi baš i ne ide pa rekoh da postavim neka pitanja, a možda i koji put da me netko pogleda kako igram ili ja njega... da mi ukaže na greške...
zanima me koliki su vam swingovi? kako to podnosite i sl.
nedavno sam imao na starsu na hu30 upswing od 40-45 bi, i onda down od 35... vjerojatno bi bio i veći ali sam se bojao nastaviti igrati. tako veliki swingovi mi ne djeluju normalni?!!!
koliko često blefirate? pretpostavljam da se na husng blefira znatno manje nego na hu cashu... nekako sam dojma da premalo blefiram, obično to radim kad imam prednost u čipovima, inače mi glupo (nepotrebno) riskirati.
na starsu igram povremeno, pošto ne mogu podnijeti varijancu, pa onda kad me downswing opali odem na neku drugu stranicu gdje su lošiji igrači.... no, evo statsa sa starsa:
do 35$ bi
36$ +
i ukupna statistika
http://i51.tinypic.com/juesdl.jpg
mislim da su rezultati na manjim limitima slabiji jer sam radio gluposti, igrao 4 stola odjednom, nisam baš brinuo za lovu i sl.
pa eto, ako netko od iskusnih regulara s većih limita ima kakav savjet, rado bih ga čuo