Re: Hajduk-Dinamo stream
Trudio sam se nista ne napisati, ali ne mogu izdrzati! Dakle, jedan klasican rugby od derbya, bez nogometa, bez atraktivnosti i sl.
Jako bih volio da mi nije toliko stalo do dinama pa da mogu jednostzavno zaspat i ne gledat te derbije, jer izgubim 15 godina zivota zbog idiota, nabrijanih debila, mesara etc. etc.
Mislim da nitko nije vise od mene tiltao kad je Hajduk dobio creni karton, jer u startu dobivaju alibi za poraz, loš rezultat (mamic kupio suce, blablabla).
Onome tko imalo razumije nogomet i tko je objektivan na cijelu sitaciju (a to je mirari kao veliki hajdukovac vrlo dobro opisao) Dinamo je za Hajduk neka druga dimenzija, 17 klasa iznad, uopce je suludo stavljati ih u kontekst iste recenice.
Da se vratim malo na sudjenje, po ovome sto je Zamorano postao, zbilja nije zaledje i nije mi jasno zast nije bilo na TV, samo nije mi jasno zasto niko ne okarakterizira star za koji Sammir dobio zuti karton za "simuliranje", Faul na Sharbiniju u 90' na vrhu sesnajterca, koji je bio smjesan a time dao Hajduku mat sitaciju da dobije utakmicu. Dakle, penal na Samiru je bio cisti, a poklon u 90' minuti niste iskoristili. Brkljaca!?!?! Da je Maleš imalo pametan lik, kaznio bi ga novcano i nekom suspendijom etc. etc. Onakvog idiota majka radja jednom! Da zakljucim derbi, to nema veze s nogometom, sve je promjesano netrepeljivosti sjevera i juga, mamica i maleša i jos par ljudi u odjelima koji od ovog derbija imaju nesto vise od samog nogometa, naravno mislim u privatne svrhe!
Dinamo je svemir za hajduk, Jurcic je igrao sa 4 stopera (bez bokova) i sa 3 defanzivna igraca, igrali smo sa najjsporijim napadacem ikada i zapravo postavili smo se kao pičkice, jednostavno nismo htjeli izgubiti! Da su isti igraci imali dres recimo Vararazdina ili Cibalije, Dinamo bi slavio sa hendikepom!