Stvarno je zalosno da iz tekme u tekmu za svoju lošu igru krive suce. Toliko negativnosti nema ni u jednom klubu u Hrvatskoj koliko u Hajduku. Evo ja jucer sa prijateljem sam gledao tekmu (on navija za haduk ja za dinamo) i on je rekao da svaka budala vidi da je onaj idiot trebao dobit crveni jer je napravio nekoliko nepotrebnih faula + psovao suca..
Sto se tice zaleda tomasova pa isuse boze koliko samo ima krivo dosudenih zaleda u jednom kolu hnl-a? Jel nekog briga kad igraju Cibalia i Inter pa Cibaliji sudac dosudi zalede koje nije bilo? Stvarno ste previše opterečeni i ljubomorni da to nije više normalno.
Nitko ne komentira očiti faul na Samiru nakon kojeg je on dobio žuti karton zbog simuliranja? NItko ne komentira činjenicu da je utakmica zbog huligana bila prekinuta 4-5 puta? Kako nastaviti igrati u 70 minuti kad je prekid igre od nekoliko minuta?
Sto se tiće namještanja nekih stvari i gledanja kroz prste, daj mi molim te zamorano reci što je bilo 2005. godine kada je Dinamo igrao u ligi za opstanak a Hajduk prvak? Kolko se ja sjećam ista ekipa je i tada bila glavna ili je tada sve Hajduku bilo namješteno?
Da je bilo pravde tekma bi bila prekinuta i dosudilo se 0:3 za Dinamo al opet se Hajduku pregledalo kroz prste po tko zna koliko puta.
Imali ste priliku u Europi pa ste izgorili sad ljepo opet budite drugi (jer kvalitetu i kontinuitet za prvo mjesto jednostavno nemate) i iduće sezone probajte opet i gg.