Tema: Trebam 60$
Trebam hitno 60$ na Everest poker vračam sutra Nick mi je XXXcro ,, pošalji mi na meil racu banke.. davidcakovec87@gmail.com hvala
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Trebam hitno 60$ na Everest poker vračam sutra Nick mi je XXXcro ,, pošalji mi na meil racu banke.. davidcakovec87@gmail.com hvala
hvala svima koji su mi pomogli... sutra cu otici poslije podnava do banke i uplatit cu si da mogu da igram...
lol nemozes ocekivat da ce ti neko posudit $$ imas tek nekolko postova nit te nitko (valjda) ne poznaje..
lol nemozes ocekivat da ce ti neko posudit $$ imas tek nekolko postova nit te nitko (valjda) ne poznaje..
u pravo si! sutra cu da ja to rijesim:) pozdrav..
gl tomorrow
deco99 napisao:lol nemozes ocekivat da ce ti neko posudit $$ imas tek nekolko postova nit te nitko (valjda) ne poznaje..
kak mozes sad traziti 5$ na novom postu i da ces sutra vratiti a sigurno ti nece sjesti sutra lova na everest ako ces tek uplatiti?
travica napisao:deco99 napisao:lol nemozes ocekivat da ce ti neko posudit $$ imas tek nekolko postova nit te nitko (valjda) ne poznaje..
kak mozes sad traziti 5$ na novom postu i da ces sutra vratiti a sigurno ti nece sjesti sutra lova na everest ako ces tek uplatiti?
ujutro cu otici na banku i uplatit... poslije podne bi moralo to stici Moneybookers i onda...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora