Tema: Pokerstars ili PartyPoker
Pozdrav svima.
Koju poker kucu odabrati?
Koje je vaše mišljenje i iskustva gdje da napravim first depozit?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozdrav svima.
Koju poker kucu odabrati?
Koje je vaše mišljenje i iskustva gdje da napravim first depozit?
Šta misliš igrati?
Početi sa NL50 cash? A do sada nisi nikada igrao? To je prvo šta ti ne bi preporučio. Rađe počni sa NL10 dok se malo ne uhodaš, manje češ izgubiti.
Za SNG ti je sigurno bolje Stars. A za cash su tu negdje, niti jedan nema klasični rakeback. FD bonus ti je isti.
Nisam igrao online a igram poker vec preko 2 godine.
Zadnji popravljao LuckyAce (21-11-2011 05:37:55)
Da, ali online igra se dosta razlikuje od live igre. Mislim, kako hočeš. Ako ti novac nije problem, kreni sa NL50.
Tu ti je cijela ponuda:
http://www.pokerpro.com.hr/ponuda/
moj savijet ti je nl2 na starsima i mislim da ces i tamo imat malo problema ako jos nisi igrao online. na nl50 ce te unistis i bustat ces odmah a ako jos nisi ni depositao nemas ni roll za nl50 jos
edit: sinisa, bit ce
Zadnji popravljao Andre_787 (18-09-2011 00:21:30)
Ja bi poslušao dfable-a što ti kaže. Izgorit ćeš na 50ki u jako kratkom roku. Pogledaj bar video na netu da vidiš kak se igra, pa će ti biti jasnije što ti fable govori. U svakom slučaju, gl!
moj savijet ti je nl2 na starsima i mislim da ces i tamo imat malo problema ako jos nisi igrao online. na nl50 ce te unistis i bustat ces odmah a ako jos nisi ni depositao nemas ni roll za nl50 jos
Andre, 1000. post mora biti na razini...
Vecernji turniri u cezaru su soft kao i 1, ajde 2$... turniri online
Zadnji popravljao AlphaScorpii (18-09-2011 02:13:16)
Vecernji turniri u cezaru su soft kao i 1, ajde 2$... turniri online
lol samo se pocetne faze turnira u cezaru i online turnira od dolar-dva mogu usporedivat i tesko se odlucit di su gori igraci...
kasnije je igra na mikro online turnirima avion za ove u cezaru
s ovim sam popljuvao i sebe jer dosta cesto tamo igram
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora