Tema: HU SnG molba
Imam jednu molbu:ako bi mi netko mogao večeras (sto prije) poslati na mail Moshmanov HU SnG pdf. Dobrovoljac nek se javi ovdje,a ja saljem mail na pm.
Hvala!
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Imam jednu molbu:ako bi mi netko mogao večeras (sto prije) poslati na mail Moshmanov HU SnG pdf. Dobrovoljac nek se javi ovdje,a ja saljem mail na pm.
Hvala!
Daj mail.
ma sta se zajebavaš, ukucaj u google collin moshman hu pdf i knikni na prvi link (4shared), sacekaj 20 sec i download... ja skinuo pre sekund da vidim dal radi.
i ja se prijavljujem za isti pdf
pm ili debenc[at]gmail.com
fala unaprijed
ma sta se zajebavaš, ukucaj u google collin moshman hu pdf i knikni na prvi link (4shared), sacekaj 20 sec i download... ja skinuo pre sekund da vidim dal radi.
Zaboravio sam reci da tražim ovo jer ga želim otvoriti na iPhoneu,a ove sto nadjem na netu ne mogu otvoriti...
Edit:ipak sam uspio otvoriti jedan,hvala svejedno...
Zadnji popravljao Bile (17-08-2011 22:14:50)
eto molio bih i ja ako nije problem na daniel.dolcic@hotmail.com hvala !
collin moshman hu pdf - ima ko? jel tražim na netu 3 linka mi propala neki errori, pa da mi neko posalje ( jan.smrecki@gmail.com ili skype: jan.smrecki ) hvala unaprijed!
Zadnji popravljao chillyfingaz (18-09-2011 20:34:21)
drago mi je da vam koristi moja kolekcija knjiga. ne znam da li znate gdje možete pogledati popis svih knjiga koje možete skinuti sa mog webdiska?!
tako je!
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora