Re: Šah
wtf 4ladX rejting 2041! jebote kad i izgubim od tebe dobit ću plus 3 na rejtingu
lol kakav fish ovaj escov villain
Roba, moderator ti je sramota.
bobomane imas i ti priliku igrat protiv fisha, al nikako da prihvatis challenge. jel se limun ceka
cim acceptam znaci da imam vremena i volje. don't worry, nisam pussy.
čestitam pajku na vrhunskoj partiji, bio je stvarno zanimljiv i dobar dvoboj. napravio sam grešku u otvaranju i izgubio pješaka, zatim sam bio prisiljen igrati precizno kako bih obranio poziciju, a onda je pajk po meni napravio grešku kad je dao dvije figure za topa. od tog momenta se priča promijenila, uspio sam napasti njegove slabe pješake i nije uspio spriječiti gubitak figure. ali partija je bila jako dobra, pajk još jednom svaka čast
jup zajebo sam u sredini matcha, al sad igram nakon 15 godina pavze od saha, tako da nije ni cudo da jos radim velike greske, al sigurno je bio dobar match, da grats
jup zajebo sam u sredini matcha, al sad igram nakon 15 godina pavze od saha, tako da nije ni cudo da jos radim velike greske, al sigurno je bio dobar match, da grats
jesi ga igrao aktivno onda kad si ga igrao? koliki ti je ELO bio?
impresivna igra za nekog tko 15 godina nije igrao sah imo
kako on može jest kad mu je šah, na tom polju ?
da si kvotao, skuzio bih o cem pricas, ovako mi nije bas jasno. na koji post je upuceno pitanje?
jesi ga igrao aktivno onda kad si ga igrao? koliki ti je ELO bio?
nista posebno, 1800 mi je bio max mislim da (u vecini ''kariere'' se gibao 1600-1650), volio sam sah puno al onda doso u srednjo skolo i znamo svi da se prioritete spremene.
stu napisao:jesi ga igrao aktivno onda kad si ga igrao? koliki ti je ELO bio?
nista posebno, 1800 mi je bio max mislim da (u vecini ''kariere'' se gibao 1600-1650), volio sam sah puno al onda doso u srednjo skolo i znamo svi da se prioritete spremene.
onda si stvarno ovo dobro odigrao kod nas je inace 1600 pocetni nacionalni rejting, navodno ce ga ukinuti kroz nekoliko godina, pa ce ostati samo ELO.
ti si premium member na chess com vidim. kakve sve turnire mozes organizirati kao premium member?
neznam u vezi ovih turnirov, nadam se da mozemo organizirat neki pokerpro turnir (i da nam esco pokaze ko je glavni )
e ajde molim te probaj kreirati turnir da vidis koje ti se opcije nude, jer me zivo zanima moze li se organizirati privatni turnir gdje bi samo odredjena skupina ljudi igrala
odigrali smo evo cass1ni i ja epsku partiju. zavrsilo je remijem u skoro 60 poteza, al bilo je svega i svacega dugo smo drzali podjednaku poziciju, onda sam ja krenuo u napad i stvorio jak pritisak na njegovog kralja. negdje u tim trenucima cass1ni mi je ponudio remi kojeg sam odbio. kako to nekad zna biti, nakon odbijenog remija, previdio sam gubitak kvalitete, te ostao s dvije figure protiv topa i lovca ali imao sam i pjesaka, i to a-slobodnjaka koji mi je pomogao u nastavku partije. uspio sam obraniti poziciju i u 58. potezu sklopili smo remi
cestitke cass1ni, odlicna partija!
koji tempo/partiji igrate? ako je netko za 5'/partija ili 2'+12" javite se
Sretno za stolovima, veselo pod stolovima...
isuse i bože kako gubim u šahu
totalne gluposti radim u ovima od 10 minuta,da mi se sve povrača.
I onda šečer na kraju umjesto offer draw kliknem resing, osječaj kao da sam slučajno foldao QQ preflop
No hoćemo mi zaigrati taj turnir ? ja sam od nedjelje pa na dalje slobodan.
Izjasnite se.
ja igram samo ako je partija max. 10 minuta blitz, pozeljno 2 ili 5.
Hocemo, mozemo krenuti od recimo nedjelje ili ponedjeljka nadalje. Ako je nedjelja racunajte da sam na 30% mentalnog kapaciteta (koji ionako nije bogznasto) jer isparavam.
E ubacite i mene u grupu chess.com mi je Dirk_Diger a skajp pbolanca@gmail.com
Dirk Diger poker blog
1. bobomann [bojan.majnaric]
2. fefer (papakoder) [pasalic555]
3. stu13 [igorlulic]
4. koste11 { nenad6541 }
5. I_am_bad (4ladX) [snake problem (sa _ izmedju e i p)]
6. Pajk
7. Posjetitelj (SuinimiruS)