Re: binoPRO on unibet
dogovoreno je , ja sam sedno lovu, bino će isto dns.
bino je sendo!
sad cete viditi sta je sick grindanje!
javljam se u ponoc sa updateom
http://youtu.be/CNMinQa0wGE
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
dogovoreno je , ja sam sedno lovu, bino će isto dns.
bino je sendo!
sad cete viditi sta je sick grindanje!
javljam se u ponoc sa updateom
gl obojici
dendra(cro) je odigrao 400k handova u mjesec dana u moje vrjeme na PS nl2
da dendra je bolesnjara...jedino kaj je on igro 16 stolova...a to i nije mala razlika
jebote evo bas sad odrzaju neki update na uniobetu pa su se zaustavili svi stolovi...zna li ko koliko to traje?
i necu igrati jedan dan jer iden na vjencanje
sta ako ne bude struje?
koliki je omjer oklade? jel 3.5:1 on 350 a bora 1225 ? jesu li euri ili dolari? ovo ce bit zanimljivo, tesko ostvarivo ali sretno...
koliki je omjer oklade? jel 3.5:1 on 350 a bora 1225 ? jesu li euri ili dolari? ovo ce bit zanimljivo, tesko ostvarivo ali sretno...
da, u $$$
u slučaju da se ne bude moglo igrat više od 1 dan na unibetu bet se produljuje na još 1 dan
to je posteno, bora nikad lakse zaradjenih 350$, tesko da moze igrat svaki dan 16-20h, raspast ce se nakon 5 dana i jos mora na vjencanje... lol
to je posteno, bora nikad lakse zaradjenih 350$, tesko da moze igrat svaki dan 16-20h, raspast ce se nakon 5 dana i jos mora na vjencanje... lol
na kraju se mrtvi broje
jebote zivot nije mi istrekalo 7k od jucer, ispaliti, iman samo 4k danas al np grindati cu sa dva dana u komadu
da nisi igra mozda na ovim anonimnim stolovima
igran sve al mislin da mi importa i te anonimne
igran sve al mislin da mi importa i te anonimne
proporučam ti da provjeris
evo update
poceja san igrati tek od popodne tako da sam zadovoljan
iman 110€ trenutno
Uploaded with ImageShack.us
Uzeo bih i ja akcije ako hoćeš još...
Uzeo bih i ja akcije ako hoćeš još...
neman vise niti kune...
reka mi bora maksimalno koliko mozes uzesti ja taman diga sve pare s kartice,ubacija ruku u dzep i prebrojio 1950 kn i ulozija odma sve to...
mogu npr ako se dignem nesto s rollom uloziti roll
mogu i s ovim rollom iman sad 100€ pa mogu to uloziti al je rizik jer mogu bustat, iden na cisti all in sve ili nista, tako ako izgubin uzmite mi roll i gace hahahahahhaahhaah
taman san malo chilla cad ce biti opasan sesn od 10 uri akakakak
i jedan bet za pokerpro, ako napravin 500k ruku sa plusom min 1.5bb/100 jesam li onda u teamu?
Triba bi znat da nije lako uc u pokerpro team, za to ti treba minimalno miljon ruku u misec dana ali mozes ti i to. Izglrda da sve ovo i pokusavas da se dokopas POKER PRO TEAMa.
mozda bude novi 2 parter na pokerici:
Ekskluzivno Bora iz Rementinca
neznaš više ko pije ko plača