Re: binoPRO on unibet
A DA ME VIDI BABO, A DA ME VIDI BABO, 10 STOLOVA , 10 STOLOVAAAA 400K HANDOVAAAA
cili graf svakog tjedna, spor mi je komp igran bez huda i dok mi izvrti cili graf prode bet hahaha
http://youtu.be/CNMinQa0wGE
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
A DA ME VIDI BABO, A DA ME VIDI BABO, 10 STOLOVA , 10 STOLOVAAAA 400K HANDOVAAAA
cili graf svakog tjedna, spor mi je komp igran bez huda i dok mi izvrti cili graf prode bet hahaha
im so broke, i cant even pay attention
http://www.youtube.com/watch?v=vZM-FExm7i8
na cemu brze idu ruke, 10 stolova six max, ili 4 stola hu...
six max nema turbo ovi manji limiti
više češ na 10 6max ja mislim.
igrati cu 3 stola hu i 7 six max
gori livo si stavim six maxove, a hu stolove pobacan po ekranu
Uploaded with ImageShack.us
graf od svega sta san igra pod nickom boddahh (najvise 5 k ruku vise, to sta san igra dan prije beta)
Uploaded with ImageShack.us
poceja san danas igrati turbo stolove min je nl10 pa sad igram to, idu ruke ka lude, imas 7 sec za odluku, ali isto slabo akcije najvise cetiri stola pa igram i nl20, i uz to nl10 hu...
mislim da ce biti gadno ali ipak ostvarivo odigrati toliko ruku...
da ima akcije nl10 turbo vjerovatno bi ispunija bet bez problema..
ako je ko za hu ili npr da se skupimo nas par i igram six max turbo to bi bilo cool
zasad si short 10k ruku...a tek su 3 dana prosla...neces ni 320 000 napravit...gl enivej
nisan se jos ni zagrija...
ima jos tu puno za grindati..GL
in b4 epic
perpetuum ako budes voljan jos prodavat $$ voljan sam uzet dio akcije
sta mu niko ne vjeruje pa svi hoce akcije ? lol
idemo perpetuum budi se nema spavanja, vec ti fali odigranih handovi, budi se nastavi grindat...
pomalo se bozja kola voze
kasnis, nema spavanja, kreni na cjelonocno grindanje. nedaj bori svojih 350$.
Perpetuum navijam za tebe! Trebao si ostati na onih 350k a ne forsirati, kako ćeš sad nadoknaditi ovaj zaostatak ? Stisni malo to.
pomalo se bozja kola voze
hahahaha kakav kralj, daj rasturi taj bet i odnesi lovu, samo polako ima vremena
zamalo nisan busta protiv nekog extra fisha na hunl20...uzeja mi skoro 2 BI al vratija san se u mali minusssss
IDEMO GRINDAONA
imas gori graf
a veceras 2k, nema nigdi akcije, turbo stolovi nijedan, hu nula bodova...
mixan sad six max i fr
bi li mi sta pomogla table ninja i jeli radi to na unibetu?
pa na 80€, ceka strflush za 5o€ milijun outsa i nista...
sa opet nl4 dok ne dodem do 25o€