malo crnog humora nikom ne šteti. jesi ti onaj tip kvazi moralni što na svaku zajebanciju i trollanje ljude uči kako su nemoralni i kako se tome ne treba smijat? eto nasmijao sam se što je glupan radio t u simsima i šta sada, nemam se nikakog razloga tebi pravdat, ako je nekom smješno ok, ako nije isto ok, a ti brij do mile volje
Online poker is rigged, they are responsible for the 9/11 terrorist attacks.
jesi ti onaj tip kvazi moralni što na svaku zajebanciju i trollanje ljude uči kako su nemoralni i kako se tome ne treba smijat?
da ja sam taj
BoyFromBalkans napisao:
eto nasmijao sam se što je glupan radio t u simsima i šta sada, nemam se nikakog razloga tebi pravdat, ako je nekom smješno ok, ako nije isto ok, a ti brij do mile volje
video je bio toliko smijesan da ga je YouTube maknuo ( This video has been removed as a violation of YouTube's policy prohibiting hate speech.) a meni se nemas sto opravdavati, samo kazem da nije u redu ismijavati zidove, crnce i holokaust. mislim wtf kak poremecen moras biti da napravis takav video. nije mi namjera s tobom ulaziti u nekakve polemike, ali video ne da nije smijesan nego je za neke i uvrijedljiv.
Zadnji popravljao Chidambar (23-09-2011 08:32:01)
if you are a losing poker player, bankroll management is not going to help you win money.
jesi ti onaj tip kvazi moralni što na svaku zajebanciju i trollanje ljude uči kako su nemoralni i kako se tome ne treba smijat?
da ja sam taj
BoyFromBalkans napisao:
eto nasmijao sam se što je glupan radio t u simsima i šta sada, nemam se nikakog razloga tebi pravdat, ako je nekom smješno ok, ako nije isto ok, a ti brij do mile volje
video je bio toliko smijesan da ga je YouTube maknuo ( This video has been removed as a violation of YouTube's policy prohibiting hate speech.) a meni se nemas sto opravdavati, samo kazem da nije u redu ismijavati zidove, crnce i holokaust. mislim wtf kak poremecen moras biti da napravis takav video. nije mi namjera s tobom ulaziti u nekakve polemike, ali video ne da nije smijesan nego je za neke i uvrijedljiv.
onda tako moramo prestat pricat viceve o ciganima, plavusama, pederima, bosancima, žaku, chuck norisu jer svako se moze naci uvrjeđenim. vidi taj filmic je bio crni humor, lik je debil, al me nasmijalo to i mislim da svako polemiziranje oko toga treba prestat
Online poker is rigged, they are responsible for the 9/11 terrorist attacks.
^^^^ bahahahaha ovo me podsjetilo kako je prije par god je u jednom kafiću u Rijeci bila vecer neke "suvremene poezije" ili tako neka fora i isto neki lik (lako moguce bas ovaj) pocne citat poeziju u tom stilu "kurac, pička, curi pička, dize se kurac" onako bzvze prostaci.. a ljudi ga oziljno slusaju u stilu lik je umjetnik i to je umjetnost
when you feel like quitting think about why you started..
^^^^ bahahahaha ovo me podsjetilo kako je prije par god je u jednom kafiću u Rijeci bila vecer neke "suvremene poezije" ili tako neka fora i isto neki lik (lako moguce bas ovaj) pocne citat poeziju u tom stilu "kurac, pička, curi pička, dize se kurac" onako bzvze prostaci.. a ljudi ga oziljno slusaju u stilu lik je umjetnik i to je umjetnost
Da nije mozda ovaj bio? Jer on cesto brije po Ri...