Tema: informaticki laik
mogu li na bilo koji nacin povezati laptop sa racunalom tako da mi laptop bude kao drugi monitor??....jeli to uopce moguce??
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
mogu li na bilo koji nacin povezati laptop sa racunalom tako da mi laptop bude kao drugi monitor??....jeli to uopce moguce??
mozes spojit monitor na laptop
Zadnji popravljao NisiPazio (09-10-2011 13:37:25)
BuffaloBill44 napisao:mogu li na bilo koji nacin povezati laptop sa racunalom tako da mi laptop bude kao drugi monitor??....jeli to uopce moguce??
mozes spojit monitor na laptop
znaci mogu spojiti monitor na laptop..aha//pretpostavljam da ga samo trebam prikljuciti..nemoram nista instalirati??
probaj mislim da ne bi trebalo bit problema naravno da ima zajebanih kombinacija al probaj pa vidi
probaj mislim da ne bi trebalo bit problema naravno da ima zajebanih kombinacija al probaj pa vidi
probo sam...pise mi samo no video input na monitoru od kompa
predpostavljam da ti imaš win7 il vistu, ali na xp desni klik na desktopu properties>settings i tam namjestiš
Priključiš sa HDMI-em ili VGA kablom monitor na laptop, ideš na Desktop, desni klik, Personalize, ideš zadnju opciju(Display Settings) i kad se pojavi vidjet ćeš 2 kutije, jedna je kutija "1", a druga je br. "2". Sad tu drugu "2" koja je zatamnjena u sivo jednom klikneš i ideš "Extend the Desktop onto this monitor" i trebalo bi raditi..
ako to ne upali http://www.google.hr/search?q=kako+spoj =firefox-a
ja imam tak trenutno slozeno laptop + monitor ak imas win7 ides u control panel-display-screen res i tamo stisnes detect pa ce ti prepoznat spojen monitor..
moze se bez problema monitor spojiti na laptop, netriba nista inst sam se monitor upali
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora