Re: binoPRO on unibet
waiting for USMJERITELJ
http://youtu.be/CNMinQa0wGE
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice Natrag 1 -¦- 13 14 15 16 17 -¦- 20 Naprijed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
waiting for USMJERITELJ
waiting for USMJERITELJ
kamo ideš ?
danas san zaradija nesto sitno, nije puno al covika veseli
Uploaded with ImageShack.us
ukupno fali pun k handova al cu stici nadoknaditi mislim
Uploaded with ImageShack.us
i jos sam sa 10$ koje san ima na starsima diga se u 120 posla 60 na mb u slucaju da se istiltan, i falija combo draw za 100$...
i sad cu si 60$ s mb prebaciti na unibet
Zadnji popravljao perpetuum_kaizen (09-10-2011 23:34:27)
ima tu i vise od polovice
posta san unibet plus status, i vidija san da san ima neki unibet plus accaunt na kojeg dolazi rejk od unnibeta, a sad ga nemogu nigdi naci..
jeli zna ko di se nalazi unibet plus acc?
moraš se loigrat na unibet acc u browseru i onda u klijentu stisnes my page pa tamo vidis...
Ja ne znam jel ti to radiš radi pozornosti ili šta, ali svakim danom si u sve večim govnima i uglavnom ne želiš slušati tuđe savjete, trošiš si vrijeme i zdravlje a sve više toneš.Otvori tih max 10 ili koliko već možeš stolova casha najmanji limiti i igraj samo unaprijed određene premium ruke, skini si filmove serije gledaj tv stackaj stolove i lagano foldaj. Iako mislim da je i sad prekasno.
moraš se loigrat na unibet acc u browseru i onda u klijentu stisnes my page pa tamo vidis...
a kako da prebacim s tog acc na poker acc?
ukralo mi je kompjuter danas između 13 i 14 sati, dok sam spava...tako da danas necu moci igrati i osta san bez handova.
zanima me mogu li ja od unibeta zatraziti da mi posalji kompletan history sta san igra za vrime trajanja betA
cek ko ti je ukrao? wtf? pa gdje zivis u studentskom domu?
e da znan ko mi ga je ukrao... zivim u stanu s americkim stafordom koji lezi do kompa, a ja sam spava u sobi...sigurno mi napa da je dosa neko nepoznat, tako da san siguran da je netko koga pas zna...
neznan jeli neka zajebancija al nevirujen da me neko jebe dok san u betu
Bora zar je dotle doslo da krades ljudima laptope da ne zavrse bet?
bolesno, sretno sa pronalaskom stvarno sick...
bas sick...sad moran ici pa se javin ka buden ima net
jebote zivot, nemogu se logirati na unibet
Šta bilo? Aj pojasni, ukrali su ti komp? Kako se ne možeš logirati?
neznan,valjda mi je promjenjena sifra ili je unibet negdje upaljen
A ukrali su ti komp?
jesu, kupija bi novi
Ček, pa kako su ti iz kuće ukrali komp
dok san spava nesta je, aj nek mi neko provjeri jeli mi unibett upaljen, jer ako je upaljen onda se nemogu logirati