Tema: Sta da igram?
Pozdrav. Prosli tjedan sam depositao 50$ i onda nisam mogao preko 65 sto je bila krajnja linija. Onda sam krenio malo u cash game na nl5. prvo sam krenio na 6 stolova i ludo je krenilo,udjem sa tipa 5 dolara,izadjem sa 14-21 i to na svakom stolu. digao sam se na 110. Nemogu reci da me karta nije isla (Nemislim na to da mi river dodje As u hercu koji mi treba) nego uvijek preflop QQ,JJ,AA,AK... imam cak 3 pota preflop all-in koja su veca od 10 dolara sto sam imao AA vs. KK. I onda sam tako dosao do 140$ i poceo padat polako (ali drzao sam se bankrolla,nisam uopce tiltao,cak i kad sam imao KK i lik AK i flop KJ9 sve u razlicitim bojama gdje sam imao 95% sanse i izgubio,nisam tiltao) nego jednostavno spusim kad je lik dominiran sa kickerom ili slicno i otisao sam na 120$. Otvorio sam 4 SnGa po 3.25$ i 3 od 4 spusio preflop gdje sam uvijek imao šanse >60%. I sad ako neko ima prijedlog šta bi radio u mojoj situaciji? Sad imam trenutno 110$. 6max turbo SnG,ostane troje (prva 2 dobivaju pare) i lik samo gura,gura,gura... DoN jos nisam probao ali problem je sto je min. DoN od 1$ a onda tek iduci 5$ sto je premalo tj. previse za moj bankroll. Mozda ako neko ima prijedlog kojim on stilom igre igra recimo DoN ili bilo kakve druge turnire,koliko stolova(3,5,9...) i tako. Ja sam na nl5 igrao standardno da A7+ 3bet,sa small blinda 3betam,KQ isto,sve parove 88+ 3betam,ostalo limpam ili callam neciji min. raise i tako... Ako neko ima sugestije bilokakve... I jos nesto. Nekoristim HEM ili PT3 posto sutra stavljam nove windowse pa... Hvala na bilokakvoj pomoći.