rounder1984 napisao:To ti vjerojatno tako izgleda zbog variance. Logicno je da poslje dobitka ide gubitak, a poslje gubitka dobitak. Ako isplacujes znaci da si vec dobio, al prije il kasnije moras nest i spljugati.
Sta se tice EVa, -40BI je dosta na 170k handova, al to ti nist ne znaci jer ti to pun kurac ovisi o tome kako odigravas odredjene ruke.
Btw, koji limit igras?
miksam izmedju nl 50 i 20 Funti vecinom. Je logicno je ali zasto NIKAD ne gubim nenormalno dok ne isplatim? ali bas nikad. Onda isplata i ubi boze. Nesto tu ne stima... gledam statistiku ljudi koji dobro igraju i jos nisam naisao na nikoga tko je u dobrom plusu da to slici na nesto... Igra tko u dobrom plusu ovamo uopce?
Npr. evo sad. U ruci imam 109s, tribetam lika sa btn-a, FLOP A-7-8, ja u boji, Betam, lik rejza, ja all in call, turn river KA, on AK u ruci...
Sad prije ovoga pogodim sa btn-a set petica na K95 boardu, on bet ja call, pada 10, on bet ja rejz on all in, river K on K10
Jucer ja 44 u sb-u flop 433 43 u boji, turn 8 od boje, bet raise, all in on ima boju, sa A2, river 5 u boji, ode ja u kurac.
I takvih gluposti ko u prici a da ne kazem za manji set na set koje u jednom danu znam po 3-4 naredat... za probit na mozak. Inace igram 29-25 pa sam sad zadnje dane spustio na urednih 21-18 jer sam isplatio pa da se ne nalazin u sjebanin spotovima i sva ista sranja ko i prije...
EDIT: Mislin da cu ovde igrat jos jaaako malo dok ne rjesim nesto bonusa jos jer ovo nema veze s guzicom Jer tesko da me netko moze razuvjerit u ovo pogotovo s ovolikim -ev -om
Zadnji popravljao Colleric (18-10-2011 09:17:18)