Re: Moneybookers - česta pitanja i odgovori
Edit, nest sam sjeb... uglavnom rijesio sam
spike_2 napisao:Kako sljaka isplata preko Bank account-a jel radio tko to? buduci da sam spucao limit nemogu vadit van vec moram otic u banku i obavit tj,,Verify your bank account'' da bi mi povecali limit za 3,3k $ i trebao bi 5eura uplatiti, e sad kak da ja to uplatim, tj. sta da kazem na salteru, da mi sa mog deviznog uplate na moneybookers ili? jel moneybookers ima svoj racun koji trebam dat? neam pojma
ja s moneybookera povlačim na bank acc jer mi ne mijenja eure u dolare nek mi sjednu na pbz euri. jedino kaj ti pbz uzme 1 € za troškove
u pbz poslovnici u vž-u mi nije htijela uplatit jer kao nesmije slat devize van, čak sam tražil da razgovarm s voditeljem poslovnice, lik je zvao u centralu, provjerio i nije na kraju ni on dao.
poslao sam moneybookeru mail di sam im to reko, i poslao par screen printova koji povezuju karticu i bank acc, i vide se gore datumi povlačenja s moneybookera i odobrili su mi
aj mi molim te posalji na pm svoj skype name da te dodam da te pitam nesto
Mislim da su u ostalim gradovima malo susretljiviji kaj se toga tiće, pa će ti valda napravit uplatu, podatke dobiješ tam na mb stranici.Ako te budu zajebavali šibni mb-u mail pa će ti oni reć kaj da im pošalješ.....
Zadnji popravljao spike_2 (04-10-2011 17:12:40)