Tema: uplatio na pokerstars 2
evo buduci da su mi neki zaspamali temu, otvaram novu. uplatio sam danas 100 dolara i igro sam jedan na jedan i zaradio sam 230 dolara u malo vise od sat vremena. igro sam rotiv nekog igraca sto ima puno zvjezdica kraj svoga imena(neznam kako se to namjesti) al fora izgleda, ako mi netko moze objasnit kako da to stavim bio bi zahvalan.
Moram priznat da su me danas kraljice dobro isle, nisam nijednom izgubio na njih zacudo. i imo sam jednom dva asa, taman sam mislio da ce on dic na 3 dolara ko sto je stalno dizo da mu zveknem olin ali bacio je nije mi ni 3 dolara dao. a uzeo sam ga na olin kad sam dobio boju na cetvrtoj a on je imo kentu od prve tri karte ito najjacu. i jos sam ga blefiro dosta puta, jednom sam ceku petu od herca ali nije dosla i ja sam iso olin i on je foldo iako je razmisljao puno, ja sam mislio da ce platit i vec sam ljut bio ali dobro je proslo. znaci isplati se gurnut olin tako kad nista ne dodje, ocito uvijek bace a vjerojatno i oni nesto cekaju pa ako ne dodje nemaju nista.
i danas mi je frend naravio ovaj hem, cudo od rograma, mogu sve ruke poslije vidit, samo neznam kako se mogu stavit tu vidio sam da neki od vas stave nekad a ja neznam kako i isto bi bio zahvalan kad bi mi neko reko. i graf sam skuzio sam kako se gleda i usliko sam ga i evo stavit cu ga da vidite.
nakon svega, moram priznat da mislim da sam dobro naucio igrat ovo jedan na jedan, dobro me ide, mislim da bi mogo to svaki dan igrat, svaki dan ovako dignem 200 do 250 dolara i super. u svakom slucaju bolje mi je nego onaj turnir jucer pa da opet izgubim sa kraljicama ili onaj kes sa 50 dolara, puno ljudi ima treba cekat kartu puno..
eto toliko evo probat cu vam jos stavit graf da vidite a valjda cu znat..