Tema: Cezar
Što se igra ovih dana od casha u Westinu i kada je obično najbolje doći?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Što se igra ovih dana od casha u Westinu i kada je obično najbolje doći?
ja sam bio danas prvi put nakon par mjeseci. nije bilo skoro nikog. nas pet - 6 je igralo 1/2€. u 9 se pocelo igrat cca
to im je najbolji turnir,stack ti je 7k a ako dođeš prije 19 dobijes jos 500,uglavnom ti bude od 30-40 ljudi
Thx @kondi, nisam bio već dugo pa bi se danas zaletio pa rekoh da ne dođem a ono sng9
Sam pazi da se ne sjebes ko ja... prebacili su turnire u 19h.
brijem da ce i danas bit ok ljudi jer im liga zavrsava ovaj tjedan a dosta ljudi još ganja upad u taj turnir
prije sam rasturo te turnire
prije sam rasturo te turnire
a onda te prestalo curit?
ja nisam nikad iso u cezar igrati a cuo sam da ekipa tamo ide igrati turnire, kakvi su igraci tamo moze li netko reci, jesu isto ko ovi na internetu, i daju li se potjerat ono mislim kad ja dizem da me svi ne plate? i koliko bude obicno nagrada za prvo ili drugo mjesto?
sta ti nisi maloljetan?!...i da osvojis prvo mjesto kako mislis podic nagradu sa svojih 16godina?
sta ti nisi maloljetan?!...i da osvojis prvo mjesto kako mislis podic nagradu sa svojih 16godina?
jesam maloljetan jos jebote, a jel ja nemogu igrat znaci ako nisam punoljetan? sranje!
jesam maloljetan jos jebote, a jel ja nemogu igrat znaci ako nisam punoljetan? sranje!
Nemozes igrat poker ali mozes igrat špigule..
evo mozda bez slike mi admini nece obrisat post
ajmo svi jedan aplauz za tonca, mislim da je ovo sto ponovno pise izbrisan post za bana nekog privremenog
Zar mora bas svaka tema otici u offtopic???
jel igro konjic i ta ekipa?... njih sam uvijek čistio kad sam dolazio
u cezaru vise ne mozes nac cash 0.5-0.5e ili 1-1e, zadnjih 3 puta kad sam bio (vikendi) igralo se samo 2-5e
1/2€ ti je minimalno uglavnom se petkom skupe ranije za cash a četvrtkom vjerojatno isto igraju jer na turniru bude više od 60 ljudi
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora