Tema: Sng9man - Fresh Start
Nakon šta sam par puta izgubio roll odlucio sam konačno poštivati brm i ne igrati ono što nebi trebao igrati
Cash mi ne ide, jednostavno sam preloš u tome tako da sam odlučio igrati Sng9 man
Prije nego šta sam krenuo igrati pročitao sam knjigu od Moshmana, Sng Strategija i dodatno utvrdio gradivo
Htjeo bi pročitati još neke knjige i pogledati neke dobre videje pa ako igrate Sng regularno molio bi neke savjete šta i kako dalje
Igrati sam počeo prije par dana, Igram 7$ sng i roll mi je 200x buyinova ( Možda malo previše al eto odlucio sam da cu se držati striktno toga )
Nisam imao baš puno vremena tako da sam u ovih par dana odigrao jako malo tako da ce pravi projekt krenuti tek negdje sredinom idučeg mjeseca
A nadalje kroz mjesec dana mislim igrati oko 50sngova po danu, do minimalno 1000 mjesečno..
Za sada mi flipovi baš i ne idu. Redovito pušim KK vs AK, QQ vs JJ itd itd. Al ce sa vremenom sve doci na svoje Nadam se
Evo i grafa od ovoga šta sam odigrao, usput, nije mi primilo 4sng turnira, kak da to učitam? Probao sam edit raditi al nije ga prihvatilo..
Statsi za sad su:
Vpip% 27.1 PFR% 17.8 3bet%5.9
Usput uzeo sam orginalni HoldemManager, htjeo bih znati koje bi statse drugih igraca trebao imati u hudu za sng turnire i ima li netko kakav hud ?
I često imam probleme sa hudom, kako pomaknem npr ime jednog igraca na njegovo odgovarajuce mjesto isto tako se na drugom stolu miče na toj poziciji hud od nekog drugog igraca, pa je na kraju sve pobrkano i mogu imati na samo jednom stolu ime i hud do tog igraca a na svim drugima je pobrkano, i neznam kako da to rješim, pa ako netko zna sve to može PM il odgovor tu