Re: Tko je zapravo Dragan Galić?
Ovo je ne dva, ne tri, ne četiri, ne pet, već ŠEST razloga zašto smo ispred svih!!!
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
od 0.20 na sajd eventu dosao do final table al se moro oprostit na 10 mjestu hahahahaha
E sad šta?
Čovjek igra poker po jakim turnirima, sponzoriran je od partya, ima rezultate kakvih 99% ljudi na forumu nikada neće imati.
I svi do jednoga su složni da je panj, da nema pojma,da je klaun itd.
Da li to nešto govori o vama koji ga komentirate ili o pokeru. Kakva je to igra u kojoj panjevi (barem vi tako smatrate) imaju rezulate i da li ima smisla bakćati se sa takvom igrom?
on pokaže 73 off bez boje al glazbena podloga je VRH
ahhhhahahahahh najbolji hand review koji sam ikad cuo
rejz prije pozicije, hero bubne rirejz, dadne call
flop: kralj, sedam, tri, check, check, hero igra nesto malo vise od pola pota, francuz cak dadne rirejz, baca, hero call dadne
turn: sest, check, hero nesiguran pa check
river: sedam, villan igra vise od pota (pretjerano puno ubaceno u pot), hero razmislja... call
showdown: hero tptk, villan 73 off
mogu di stavit neki svoj hand i da mi da ovakav hh?
je li to bilo na sajd iventu od pesto ojera ili mejn iventu?
jedna ruka BI jako čudna.... šta ćeš kad ganjaju francuzi skale i boje
Zadnji popravljao ivica5261 (27-10-2011 02:21:52)
Dragane radije ti pričaj engleski bolje te razumijemo
on pokaže 73 off bez boje al glazbena podloga je VRH
7,3 off...možda je villain matan s foruma bio, samo ovaj put je ušo BEZ BOJE
kralj glazba je vrh )))))))))))))))))))))))))))))))))))
povlacim sve što sam rekao, čovjek je kralj
Mislim da je vecini s foruma drago da je neki Hrvat dogurao tako daleko u svijetu s pokera.
Mislim da je vecini s foruma drago da je neki Hrvat dogurao tako daleko u svijetu s pokera.
Pa naravno da nam je drago da nas covjek ubija lovu bez obzira bio fish il ne.
Ja bi odma potpisao da budem fish s njegovim budzetom.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- 0311_n.jpg
Zadnji popravljao matan (27-10-2011 20:20:53)
..mora se priznati da smijesno prica, ali za ocekivat je za nekog tko je rođen tamo di jest!! Ja nebi imao nista protiv da vozim aston martin i da me nazivaju fishem ...di treba potpisat za to?? hehe...
dečki moji... nit naš Drago ima astona niti više čini mi se ni love
Naime neki dan sam se dopisivao s Draganom i on nije PimpyLimpy na Pokerstarsu..
Na Starsu je DraganGalic ali ga ne igra vec 2 godine i gra samo na Party Pokeru i uzivo na EPT itd...
o_O
eto vidis ti sad koliko je dragan u biti dobar pokeras kad te uspio tako bez problema izlevelati
ako mu je uspjelo ovo, nije mu ni najmanji problem za poker stolom izblefati koga god pozeli
osim naravno francuza i talijana, oni na neke svoje seme igraju, cekaju skale i boje itd
osim naravno francuza i talijana, oni na neke svoje seme igraju, cekaju skale i boje itd