Tema: krekani tournament shark i SNG wizard
Zna li netko dobar link na torrent ili nesto za gore navedene programe?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Zna li netko dobar link na torrent ili nesto za gore navedene programe?
Isohunt , Torrent search , H33t i Piratebay po meni najbolji
Nista nisam nasao,ima jedan sng wiz,ali 1 seed pa mi ni nece pokrenuti download...Pa ako netko zna link ili ako ima pa da uploada bio bi jako zahvalan...
Nisam ovo jos riješio,pa ako netko može pomoći...ili ako netko ima doma pa da mi sprzi i pošalje spreman sam i platiti neki simbolicni iznos...:)
Aj mi daj svoj skype pa ti probam jos tamo poslati.
I probat cu s druge mail adrese.
Btw, mogu tek poslje 15h.
Da li neko moze na PM da mi posalje crackovan sng wiz, ili mi posalje link za download. Hvala unapred
I ja sam jos uvijek zainteresiran za ove krekove,pa ako netko moze pomoci nek se javi na pm.
Jedino kaj sam nasel za sngwizarda je da koristis Runasdate pomocu kojeg neograniceno korisitis free trial, dobro je da imaš najnoviju verziju s tim, al ak si iskoristil free trial probaj skuziti na temelju čega skuže da ti je istekel...
Imaš besplatne programe koji su kvalitetniji od wiza, jedino je wiz najpregledniji i najbrže s njim prolaziš po rukama.
Imas Sng solver koji je jos u beti, po meni daleko najbolji za <5igrača i kad su stackovi manji od 10bb.
Icmizer dosta hvale na 2+2, korisitis ga online, isto besplatni.
Ak te zanima ovo za sngwizarda posaljem ti upute prek pm.
Zadnji popravljao hrasca (18-11-2011 22:29:27)
Probao sam ovaj Icmizer i izgleda mi sasvim ok. Sad jedino kad bi netko tko koristi SnGWiz isprobao i Icmizer i povukao neke paralele...
I table ninja i HEM imaju svoje crackovane verzije a niko ne moze da nadje sng wiz, to mi cudno, il je mala potraznja za to pa zato i malo ljudi zna za to, u svakom slucaju ako neko nadje ne posalje PM
Nasao sam crack, postavicu u code, a ako to ne sme admin nek izbrise code, a zainteresovani nek mi se jave na pm
http://www.bestpokertorrents.com/details/7728/SitNGo%20Wizard%201.0.1.220%20%2824.02.2010%29%20+%20crack.torrent
Zadnji popravljao Don Stefanello (21-11-2011 01:54:57)
Nasao sam crack, postavicu u code, a ako to ne sme admin nek izbrise code, a zainteresovani nek mi se jave na pm
http://www.bestpokertorrents.com/details/7728/SitNGo%20Wizard%201.0.1.220%20%2824.02.2010%29%20+%20crack.torrent
mozes skinut i onda baciti na nesto kao hotfile, filesonic i sl. ??
mozes skinut i onda baciti na nesto kao hotfile, filesonic i sl. ??
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora