Tema: Građenje bankrolla od 2.54$
Evo da otvorim i topic u kojem ću stavljat apdejtove kako napredujem u građenju bankrolla... pa koga zanima..
Nakon što sam dobio i spušio 50$ od pokerstrategy-a na titanu, krećem u novi pokušaj.. tih 50$ sam izgubio jer sam se jako tražio, od mtt-ova, sng-ova, headsup, cash... i nikako se nisam uspio pronaći i sve je otišlo..
onda me cura stejkala s 2 i pol dolara na Starsu (ne pitaj ) i odlučio sam polako i pametno krenuti graditi bankroll.. nije toliko ni pitanje da mi je problem uplatiti 10-50-100$ doalra za igrat ali jednostavno želim krenuti od početka, jer ako ne mogu beatati mikrolimite onda nema smisla da preskačem nešto dalje..
igram skoro isključivo 6max cash game, fast stolove, po 3-4.. a kada stignem rado odigram i neki mtt, ali fokus mi je na cashu..
iako je s 2 i pol dolara velika mogucnost da odmah sve propadne zbog nekog bad beata, uspio sam se malo udaljiti od te opasne zone.. ne igram puno, po 200-300 hendova dnevno obicno (cca 1h).. u prvih 20ak dana sam odigrao 5.5k hendova i digao se do 40$, a obzirom na 17 BB/100 sam jako zadovoljan.. vecinu od toga sam zaradio na cashu, nešto na croatian freerollu itd.. BRM mi je svetinja, tako da još uvijek sam isključivo na 1/2 centa, ali brzo cu krenuti i na 2/5 centi... na 1/2 sam se skroz priviknuo i osjecam se sigurno.. tako da pretpostavljam da je vrijeme da idem dalje uskoro..
statsi su mi VPP 36, PFR 17, AF 3.6, 3bet 3.9, fold 3bet 58, cbet 81
mislim da igram malo previše hendova (iako su ovi statsi za sve hendove, u zadnje vrijeme pokušavam ovo popraviti).. koji je uopce neki solidan vpp za 6max? za 9-10 je ljudi je oko 20, je tako? onda bi za 6max trebao ipak bit malo veci pretpostavljam.. kakvi su mi ostali statsi?
da li preporucate da igram 3-4 fast stola ili vise normal speed stolova (pretpostavljam da je 3 fast stola = 5 normal stolova, sto se tice brzine)? sto je isplativije?
imate jos neke prijedloge za moj put? hvala!
povremeno cu stavljati apdejtove, grafove i mozda neke zanimljive hendove.. cilj mi je graditi bankroll, uciti i beatati limite jedan po jedan.. ne igram puno pa vremenski si nisam postavio neke granice..
do čitanja..