Re: Holdem Menager
Kako funkcionira onaj krekani HM jel sve kao na originalu?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Kako funkcionira onaj krekani HM jel sve kao na originalu?
da samo kad se software od pokera updata onda moras trazit novi crack a to neki put nije odmah..
Jel netko možda zna kak na HUDu tijekom real-time igre mogu imat uključene one ikonice tipa ribica, kamen, mobitel(calling station jelte) itd., koje vidim u Hand Replayeru?
Također, pitanje za SNG igrače:
U HUD Options->Additional Filters mogu filtrirati statse s obzirom na broj igrača u polju, postoje neke preporuke/optimalne vrijednosti kako to namjestit? Jer nema smisla da mi npr. tijekom HU-a prikazuje vpip/pfr koje igrač ima tijekom full ringa (ni obratno), al isto tako ne želim ni da mi prikazuje samo HU, jer je premali uzorak ruku. Nekak mi se odokativno čini da za npr. 10 handed fazu bili korisni statsi za od 7-10 igrača, a za HU od npr. 2-4 igrača, a između to varirat - pa ak je netko to već namjestio, zamolio bih ga da podijeli...
Jel netko možda zna kak na HUDu tijekom real-time igre mogu imat uključene one ikonice tipa ribica, kamen, mobitel(calling station jelte) itd., koje vidim u Hand Replayeru?
Također, pitanje za SNG igrače:
U HUD Options->Additional Filters mogu filtrirati statse s obzirom na broj igrača u polju, postoje neke preporuke/optimalne vrijednosti kako to namjestit? Jer nema smisla da mi npr. tijekom HU-a prikazuje vpip/pfr koje igrač ima tijekom full ringa (ni obratno), al isto tako ne želim ni da mi prikazuje samo HU, jer je premali uzorak ruku. Nekak mi se odokativno čini da za npr. 10 handed fazu bili korisni statsi za od 7-10 igrača, a za HU od npr. 2-4 igrača, a između to varirat - pa ak je netko to već namjestio, zamolio bih ga da podijeli...
Ovako ja imam namjesteno
Da li su kod free triala uključene sve funkcije HEM-a?
Ne radi mi ova crackana verzija
Da li su kod free triala uključene sve funkcije HEM-a?
Ne radi mi ova crackana verzija
Da
Je li iko koristija ovaj Leak Buster u HEMu?
Cini se ka dobra stvar, al ako neko moze nesto rec, iz vlastitog iskustva
Jel ima netko da bi kupio pola-pola, ili netko da bi prodao ključ?
Jel ima netko da bi kupio pola-pola, ili netko da bi prodao ključ?
ja bi kupija pola pola, pa ako budes zainteresiran javi se da rjesimo to
evo kad mi legne lova sa starsa , kroz tjedan dana cemo to realizirati ok?
evo kad mi legne lova sa starsa , kroz tjedan dana cemo to realizirati ok?
dogovoreno
Dali postoji kao kod PT3 opcija show last hand ? ...kada npr pre brzo nestane ili nisam vidio kako je završilo ?
znaci na stolu u HUD-i imas zadnja 3 pota, uglavnom ti stoje ispod optionsa
stisnes na (nick onoga koji je odnio pot) onaj koji te zanima i on ti prikaze taj hand
Zadnji popravljao Adži (22-01-2010 20:58:22)
znaci na stolu u HUD-i imas zadnja 3 pota, uglavnom ti stoje ispod optionsa
stisnes na (nick onoga koji je odnio pot) onaj koji te zanima i on ti prikaze taj hand
ahaaaa ... thx
radim reinstalaciju windowsa pa me zanima kako najjednostavnije sacuvat sve postavke, handove, bazu itd da ne trebam sve ponovo namjestat na novim windowsima?
i drugo pitanje: jel hem normalno radi na win7?
poprilicno mi je hitno pa bi bija jako zahvalan na odgovoru, ako neko zna
*
za bazu san nasa rjesenje:
http://faq.holdemmanager.com/questions/ e+Database
Zadnji popravljao zamorano11 (25-01-2010 03:04:58)
Ako ćeš formatirat cijeli komp, postavke ne možeš sačuvat...možeš si kopirat hand history negdje na stick il tak nešto...i da, hem normalno radi na windowsima 7, ja ga koristim bez greške
Ako ćeš formatirat cijeli komp, postavke ne možeš sačuvat...možeš si kopirat hand history negdje na stick il tak nešto...i da, hem normalno radi na windowsima 7, ja ga koristim bez greške
da, morat cu jer sam minja 90% komponenti. za bazu san nasa rjesenje, za postavke znaci nema lijeka ?
Imaš opciju neku za export handova...
Ili nađeš postgre bazu i nju si sačuvaš.
Mislim da ne, al možda griješim...pričekaj još malo, možda ti se netko javi s nekom solucijom
Postavke?? Kakve?
Možeš si exportat player preferences. Za ostalo neznam.
kopira san .xml fajlove iz config foldera, jer san vidija da tamo sejva neke postavke za hud i slicno. pa cemo vidit
hvala
mene interesuje da li posle reinstalacije sistema kad trebam da ukucam kod mogu opet da stavim pc#1 ili moram da iskoristim pc#2
p.s
zamorano javi da'l si uspeo da sacuvas sve kako je bilo i pre reinstalacije
Zanima me mogu li nekako na HM viditi u kojem postotku dobivam na flopu set.
Uspio sam izdvojiti pocket pairs, ali ostalo ne nađem kako namjestiti i dali se moze.
Ili barem da mi pokaze SAMO handove u kojima sam vidio flop?
Probao sam tamo pod Edit (- Filter) i tražiti ali ne kontam kako namjestiti ....