Tema: all in
imam jedno pitanje za live turnir. da li je BB duzan zvat all in od shortera.
primjer : SB 3K BB 6K UTG all in 10900.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
imam jedno pitanje za live turnir. da li je BB duzan zvat all in od shortera.
primjer : SB 3K BB 6K UTG all in 10900.
izgleda da je to sve stvar kuce. u dublinu sam bio za stolom gdje je bila ista situacija gdje je covjek zvao flora i ovaj je rekao da mora obv callat
ahaaaaaaaaaaaaaaa!
Ja sam mislio jeli matematički ispravan call?!!
Ne znam "mora" li callat, mislim da ne!
Ne kužim ovo s florom..zašto bi ja nešto morao callat? Ako neću zvat, to je moja stvar i moja odluka, pa da imam 100:1. Znači, on meni uvjetuje moju igru za moju lovu, mislim wtf... Možda je to turnir gdje se ne želim kockati i želim ući ITM gdje je i zadnje ITM mjesto moja 2godišnja plaća i želim foldati. I šta sad? Koda dođem kupit auto neki do 5k eura i izložen je BMW koji je snižen sa 80k na 20k eura i prodavač mi kaže da moram to kupiti jer imam 4:1. Moja lova, moj izbor, moja odluka!
Nije mi jasna politika kuće, da ne misliš da tebe osobno prozivam.
Nije to politika kuće, već pravila turnirskog pokera.
Svaki collusion je zabranjen, a ak to foldaš, nemožeš nikak dokazat da ne igraš u kompi s shorterom. Nigdje u pravilima ne piše da moraš callati, ali ako ti zovu flora i on procjeni da moraš callati, onda moraš callati ili ćeš dobiti kaznu.
Flor tebi ne uvjetuje igru, nego štiti druge igrače.
da, jer je to ociti chip dumping onda. Jer nema bas nikakvog razloga da to neko folda.
Prvo, oni (flor) ništa ne moraju dokazivati. 1. pravilo pročitaj i bit će ti jasno: http://www.pokertda.com/custom_posts/vi tda-rules/
A drugo, poker teoriju ti neću objašnjavat, jer bi to trebao znati. Naravno da mogu postojati neke iznimke (satelit).
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora