Rekao sam uvijek. Pa mogao sam pitanje formulirat i ovako da bude lakše: Najnepovoljnija situacija: igrate protiv villaina s kojim nikad u životu niste igrali, kojega nikad u životu niste vidjeli kako igra, kojega sharkcope ne nalazi, totalni strenjđer. Prvi hand turnira. Oboje imate maximalnih 75bb. Strenjđer gurne all in sa small blinda. S kojim kartama će te zvati njegov all-in?!
Hvala svima na odgovorima! 99 spada u srednji par, tako da mi je to isto ko 77, 88. nije dovoljno jako, ja mislim. jedni kažu da su desetke srednj par, drugi pak da su visoki par. Pošto igram protiv samo jednog protivnika di su par protiv para situacije vrlo rijetke, odlučio sam ih uvrstit. Ali poslušat ću Milu. Od sada JJ+ i AK. A AQs, nemam pojma, te karte mi izgledaju premoćno protiv samo jednog protivnika. Zguram ja to često i u MTT turnirima.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postflop... Prvo situacija koja me najviše zanima...
Totalni dry board: bez para na njemu, bez tri karte u nizu ili boji. Npr. Th 6d 2s Jh --- Qh 2d 8s
S ovakvim bordovima spreman sam ići do kraja sa overparom, Top pairom sa kickerom T+ i naravno svime što je bolje od toga.
Inače, prije sam uvijek bio spreman ići all in u ovoj situaciji sa top pairom bez obzira na kicker dok nisam na youtubeu
pogledao intervju s Antoniusom koji je rekao da je jedna od najvećih grešaka koji ljudi rade heads-up to što riskiraju puno novca sa top pair no kickerom.
Znači, s top pair no kickerom ovdje igram za tri standardna postflop beta a s jakim kickerom do kraja.
Zadnji popravljao IdiotFromNorthernEurope (19-12-2011 17:40:20)
Heads up Sit and Go igrač