Re: VAŽNO: S kim (ne) obaviti transakciju
Misho11 +
JA prvi slao sve ok proslo
Misho11 +
ON prvi slao sve ok proslo
??
ako je ovo prvo onda Mishov post nema smisla.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker Transakcije » VAŽNO: S kim (ne) obaviti transakciju
Misho11 +
JA prvi slao sve ok proslo
Misho11 +
ON prvi slao sve ok proslo
??
ako je ovo prvo onda Mishov post nema smisla.
ovdje treba pobrisat minimalno 212 postova! sick.
Gledajte samo prvi post, tamo su svi povjerljivi i nepovjerljivi, sve ostalo je manje bitno.
Gledajte samo prvi post, tamo su svi povjerljivi i nepovjerljivi, sve ostalo je manje bitno.
pa zast nema smisla? ako smo sve dobro odradili zast to nebi i napisali?
odradila sam i sa masterboyom transakciju zar je to nesta lose ili?
Ako je npr. on slao prvi ne vidim kako to može biti pozitivno? Na koji način te mogao zaj.ebat ako šalje prvi?
pa nemoze me zajebat i nije..nisam ni ja njega..ne vidim sta je tu lose i da te se to napise?
Ok.
hehe, ma ne ljutim se, nego nema smisla stavljati takve stvari u temu. tema bi trebala biti šta preglednija i da unutra pišu samo bitne činjenice. da svi postaju + za nekoga tko prvi šalje onda tema ne bi imala puno smisla
hehe..ma razumijem ja sve al lik nije znao di sta treba pisat..hehe sve 5
na ovo sam skrooooooz zaboravio, ali nešt sam gledao stare pm i naletio na ovaj od prije nekih 8-9 mjeseci. Uglavnom prije toga imao sam sličnih razmijena s njim i nikad problema, a onda je propao u zemlju - nešt se priča da nisam jedini kojemu nije vratio, ali neću nagađati...
Big_Gambler
e care jel imas 40 $ na Tiltu? uplatim ti na tekuci danas ako je hitno...ako nije, sutra ti vratim na FT.
Ajde molim te ako mozes do navece do 22 h mi treba
Nick: cikaman66
Rodman
Slao sam mu prvi i sve je bilo ok.
Zadnji popravljao suco9999507 (11-01-2012 17:09:48)
easy transakcija:
JUSTFIGHTER
MAX VZ
DECO 99
Zadnji popravljao miroror (12-01-2012 15:03:31)
Nisam htio da dodje do toga ali jednostavno nemam izbora.
Cura se vise ne javlja na mailove, PM. Jucer sam zamolio jednog forumasa da joj se javi na facebook javila se i potvrdila je da je to ona i onda kada joj je napisao da neka mi vrati pare na tu poruku nije odgovorila.
Podaci scammera:
Ime prezime: IZBRISANO
Mail: IZBRISANO
Username Stars: gnstflw
forum: againstflow
FACEBOOK i TWITTER the ostalo IZBRISANO
...... ili sta vec da ide scamat ljude eh... Sretno ti bilo.
Samo da editiram i napisem nesto:
Nije problem cak i cekat, ma mjesec dva nije bed. Ali da mi se osoba vise ne javlja e to mi ide na zivce. Lova je poslana mislim 30 ili 29.12.2011 i trebalo je biti nakon 7 dana, nije poslala, onda se javi i kazem joj neka posalje taj i taj petak proslo znaci 14 dana i dana je 18.01.2012 ona se vise ne javlja na moje mailove, vise se ne logira na forum, mozda ima novi nick ili ne znam.
Jednostavno ne volim takve ljude. Ako vec si ostao duzan onda barem imaj muda rec jebiga stvarno nemam skrpat cu pa makar 50kn za 7 dana ili koliko vec.
Necu ici na jebenu kavu par dana i eto love.
Mah ljudi su postali pokvareni nema sta...
Trulo drustvo...
Poz
EDIT: Posto je vratila novce odlucio sam maknuti privatne podatke. Zasluzuje drugu priliku.
Zadnji popravljao masterboy (25-01-2012 22:15:45)
nek vrati u naturi imo
Ime prezime:
i duno realy
nek vrati u naturi imo
+1
izgleda simpaticno
Tilt napisao:nek vrati u naturi imo
masterboy napisao:Ime prezime:
SNAP
FMP
Haha u naturi
Aj nemojte spamat temu Radje da se otvorili thread pod zabava/ Ostalo sa linkom na ovaj post pa neka bude zajebancije
Zadnji popravljao masterboy (18-01-2012 15:07:37)
No money in geodezija, everyone solid?
ekat, ma mjesec dva nije bed. Ali da mi se osoba vise ne javlja e to mi ide na zivce. Lova je poslana mislim 30 ili 29.12.2011 i trebalo je biti nakon 7 dana, nije poslala, onda se javi i kazem joj neka posalje taj i taj petak proslo znaci 14 dana i dana je 18.01.2012 ona se vise ne javlja na moje mailove, vise se ne logira na forum, mozda ima novi nick ili ne znam.
Jednostavno ne volim takve ljude. Ako vec
poznato samo što joj ja nisan posla
Pojavio nam se opet Stefans na forumu, godinu dana nakon što je zascammo pola članova.
Budite oprezni!
Zadnji popravljao niveaformen (21-01-2012 17:10:22)