Tema: Trebam 50$ na Paypalu, šaljem na starse
ko što naslov kaže. prvi šaljem na starse 55$, javite se na pm.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker Transakcije » Trebam 50$ na Paypalu, šaljem na starse
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ko što naslov kaže. prvi šaljem na starse 55$, javite se na pm.
potpitanje: jel ovo uopće moguće? vidim po ostalim forumima da se Paypal izbjegava po ovom pitanju, a ni ovdje se baš ne spominje...
Moguce je.
Ja sam prije koristio paypal kad sam placao neke stvari u inozemstvu.
Jedina mana je sto u hrvatskoj nije moguce isplatiti sa paypal racuna na bankovni, al uplatiti mos sa VISA ELECTRON bez problema i dalje placati sve normalno.
thx na odgovoru
inače, osim na starse, mogu slat i na MB, ako nekome više paše.
mos dobit lovu sa paypala na racun. al ne mozes sam trazit cashout nego ti automatski jednom misecno sjeda na racun sve sta ti je u tom trenutku na paypalu.
bar tako funkcionira kad si prijavljen kao business user
Nemozes slat direktno sa paypal account balance-a. možeš samo sa kreditne uplatit preko paypala a direktno iz paypala ne.
Isto tako možeš i "cashout" zatražit samo što ti je $5 fee, a kad ti automatski prebacuje ti nema troškova.
Zadnji popravljao cropoker500 (05-01-2012 19:41:36)
Nemozes slat direktno sa paypal account balance-a. možeš samo sa kreditne uplatit preko paypala a direktno iz paypala ne.
koja je onda svrha paypala? onda mogu i direktno sa kreditne nesto uplatit, bez paypala, jel tako? ili sam nes krivo skontao...
blazeni moneybookers...
Možeš, ali ti se podaci od kreditne vide a putem paypala ne, tj vide ti samo oni.
To da se nemoze slat (direktno iz paypal balancea) je trenutno za nas i neke druge zemlje, cak i sve uplate koje primiš a da su poslane kao "service" iliti plaćanje za neku uslugu ti idu u pending balance i 30 dana nemoš niš sa njima.
aha, thx na pojasnjenju a ako platim putem paypala jel se vide te transakcije u prometu za devizni racun s kojim mi je paypal povezan?
thx svima na informacijama i odgovorima, riješio sam to što mi je trebalo na jedan drugi način pa tema može pod lock
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora