Re: Satovi
Nemos to radit.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
haha stavrno, pa ko bi ovaj prvi ikad tija nosit
ja sam si ovaj nedavno kupio
ja sam si ovaj nedavno kupio
brutalan
Koliko taj dođe milac?
Wow, kako se zove ovaj zadnji Bile?
Koliko taj dođe milac?
http://www.steinhartwatches.de/en/pilot-watch.html
gledas cijenu bez vata + moras jos platit oko 33% carinu i pdv, kod nas ga nema za kupit
ovaj zadnji ti je hublot
Zadnji popravljao milac (08-01-2012 21:27:34)
stvarno ima bolesno dobrih satova, ali ukusi u ovom topicu su stvarno prelakrdijaški, ali dobro o tom je glupo raspravljat, ali bora molim te nemoj kupit taj sat
Ljubitelj sam satova za sada imam samo dva (ispravna) bio je još jedan u kolekciji ali nije prezivio pijancevanje i upadanje u mlađim danima
Nisu neki ekstra ali su mi se obadva jebeno sviđala, fossil i lacoste.
Mislim da necu pogrijesiti ako kazem da vecina muskaraca voli satove. Ja ih osobno obozavam iako trenutno imam samo 1,a i taj nije neki,ali meni se svidja...A kad bi jednog dana shipnuo neki EPT ili tako nesto sigurno bi se pocastio sam 2-3 bolja/skuplja primjerka...
Pa da vidimo kakve satove imaju PokerPro clanovi,ali i kakve bi imali kad bi mogli...
Ovo je moj (samo sa metalnim remenom)
A trenutno jedan od ljepsih mi je ovaj
dobra je nautica. prijatelj mi je uživljen u te satove...
ovaj zadnji ti je hublot
"see what people will do for a Hubolt"
Zadnji popravljao lanushka (08-01-2012 22:17:07)
Nemos to radit.
+1
hahhahaah. stvarno mislim koji kurac, pa ovo je tako ružno. hahaha. nhf.
krasnih vuri ste okacili...
evo par komada koje bih rado kupio ali mi se tesko odvojit od par sto dolara.
i vecina ih je u cijenovnom rangu fake rolexa.
invicta
i jos jedna invicta
tokyoflash
sottomarino
london underground
lowen
kahuna
orient
casio
Zadnji popravljao Chidambar (08-01-2012 23:10:15)
Bora tajter napisao:koliko je pouzdano kupovat sat prek neta, mislim da ne uzmem fake?
Ja nebi ni u ludilu kupovao preko neta.
neke primjerke samo tako i mozes kupiti jer su u limitiranim serijama i narucivi samo online preorderom.
za ove skuplje ne znam.
ja trenutno posjedujem
ali slijedeći je ubrzo Citizen Nighthawk:
sat je prejeben...nije prevelik...samo je u Hrvatskoj skup u PM...ja sam ga slučajno našau u jednoj trgovini i ispao bi cca. 3.5K s nekim popustom za cash...
u americi košta oko 250-300 $ ću morat po nešto kombinirati...
ONaj crni Zenith sa pocetka stranice je brutalno lijep. Čudo od sata. tokyoflash satovi su uvijek bili fora.
Imam neku Omegu doma staru valjda 60ak godina, jedini je problem sto ne radi. Nikad se nisam trudio nositi to kod lokalnih urara.
Inace nosim neku jeftinjavu Police, sto je prilicno ironicno s obzirom da ne podnosim zandarmeriju. Prije sam se puno vise palio na satove, sad su mi to samo lijepe igracke.
lijep je Rodmane!
ty
p.s a tvoj HS sat za kojeg sam čuo davno? nebi se pohvalio sta nosiš ili si nosio?