Tema: 180s and mtt grinding
Ponukan razno raznim projektima na ovom forumu odlučio sam otvoriti vlastit, iz razloga što znam da ovdje ima dosta dobrih igrača koji igraju 180ke i mtt. pa ću pokušat postat handove u nadi da će se malimisko, tilt, cropoker, spike i još poneko uključiti u raspravu.
Dakle 16.11 ne tako davne 2011 godine sam potpisao ugovor sa sng mentorsima na godinu dana, najviše zahvaljujući Igoru koji je me je predložio svom mentoru, koji su usprkos mojim ne tako dobrim rezlutatima odlučili pružiti i meni fishu šansu, nakon toga sam ja uspio nagovorit napalma da nam se pridruži tako da je sada hrvatska kolonija jedna od brojnijih u skype grupi
Mislim da sam pruženu priliku shvatio ozbiljno s obzirom da sam odlučio nekoliko mjeseci se dati full u poker (čitaj dok ne potrošim ušteđene novce) te na kraju vidjeti kako me ide i donjeti zaključak dali mogu ili ne mogu od toga živjeti.
Počeo sam sa grindom 2,5$ 180ki i micro mtta, nedugo nakon toga su mi rekli da počnem miksat 8ice i 3,5r (koje ja još uvjek ne igram koliko bi trebao i koliko traže od mene).
trenutno me na turnirima sa manjim buy inom od 5$ ide super dok na 3,5r i 8icama sam nešto malo u minusu (rano je za donosit zaključak s obzirom na volumen koji je manji od 200 komada) ali to očito sharkscope ne kuži pa mi je dodjelio akvarij pored sn-a (narast će ta rabica u sharka kad tad)
Trenutno sam smanjo broj stolova na 8-10 dok ne popravim greške kojih još uvjek ima dosta, nisam uočavao u igri neke marginalne spotove koji su puno puta kljucni za izgradit stack i doći do top payoutsa, a iste greške sam uočavao kasnije u hh revievu.
Tako da sam smanjio broj stolova i mislim da se vidi pomak u igri.
Nakon svakog sessiona (20ak komada) napravim pauzu i pogledam u universal replayeru deepest runnove od predhodnog sessiona
te odmah pogledam di sam usrao i pokušam ne radit slične greške u idučem sessionu.
trudit ću se ovo updejtat često, postat zanimljive handove u nadi da ću i od vas dobiti dobre savjete.
Evo dole grafića kako me do sada ide.
graf do 5$ bi (2,5$ 4,5$ i micro stake mtti)
graf preko 5$ (3,5r i 8$)
ovogodisnji (od 7.1.2012)
i za kraj jedan hand za koji me zanima kako bi odigrali.
radi se o danasnjem 2,5$bi - 180s
Hand mi se čini specifičaj jer 3 handed imamo dobar hand, ali iza sebe imamo igrača koji je jednako deep kao i mi
pa da čujem komentare.
Ante: t600
BTN (t14717)
SB (Herro) (t130081)
BB (t125202)
SB (Herro) has M value 12.04
Dealt to SB (Herro)
Preflop: (Pot is: t10800)
BTN raises to t14117 (All-In), SB (Herro)?????