Tema: Highstakes.com Prevara
Pozdrav svima, evo da podijelim sa vama uzasno iskustvo sa Highstakes pokerom.
Registrirao sam se tamo jos davnih dana, jer sam vidio upravo na ovom forumu da se dobiva 5$ + 5$ za registraciju i potvrdu identiteta.
To sam brzo sve izgubio i nisam dugo vremena nista uplacivao i igrao tamo... do nedavno kada sam dobio mail da mi poklanjaju ticket za satelit za sunday main event.
Nije dugo trebalo da osvojim ulaznicu za main event preko tog satelita, te dan poslije i da osvojim sami sunday main event.
Sreca nije dugo trajala. Kada sam pokusao isplatiti su odbili uz razlog da se mora izrejkat 50$ prije isplate. Nisam se nikada susreo jos sa takvim uvjetima za isplatu u svojoj poker karijeri, a igram vec 9 godina i igram na svim mogucim sajtovima, ali ok.
Izrejkao sam tih 50$ u sljedecih tjedan dana, ali svejedno ne zele isplatiti. Support im je nikakav, ne odgovaraju na mailove, ako se i udostoje odgovoriti nakon 3 dana, nista korisno ne kazu i prave se glupi.
Nazalost, nisam jedini koji sam ostecen i kojem ne zele isplatiti novce, i mnogi drugi su osteceni od njihove strane, postoji hrpa tema o njima na svim poker forumima, pa preporucam svima da se ne zeznu kao ja i mnogi drugi i izbjegavaju ovu stranicu u sirokom luku.