Tema: Moj HEM statistika
Šta bi trebao promjenit? 17k ruka
VPIP/Preflop raise/Steal/3bet/Agg factor/Flop CBB/Fold to Flop CBB/Hands
29/18/33/8.6/3.0/62/61/17k
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Šta bi trebao promjenit? 17k ruka
VPIP/Preflop raise/Steal/3bet/Agg factor/Flop CBB/Fold to Flop CBB/Hands
29/18/33/8.6/3.0/62/61/17k
Moje skromno mišljenje je da ti je malo prevelika razlika između VPIP i PFR.Probaj dovesti 18 na cca 24-25. Vjerojatno često limpaš šta sam i ja radio dok mi nisu rekli da to baš i nije najbolji play.
hvala na komentaru, dosta sam igrao omahu u zadnjih par godina ali nikad nisam koristio hem pa neznam, da nastojim nelimpat ali očito ponekad zaboravim jer igram puno stolova
Moje skromno mišljenje je da ti je malo prevelika razlika između VPIP i PFR.Probaj dovesti 18 na cca 24-25. Vjerojatno često limpaš šta sam i ja radio dok mi nisu rekli da to baš i nije najbolji play.
@ dfable, ovo je omaha, ne holdem...
Onda se ispričavam
statsi ti izgledaju savrseno. iskreno mozda bi malo vise nitao na PL50 jer svi ionako sve callaju, probaj mozda igrat nesto tipa 25/18...
baš sad igrao i razmišljao šta je dfable rekao dok sam igrao i nebrem biti profitabilno agro više preflop, barem ja to neznam, tako da očito da si se zabunio kako i sam rekao
statsi ti izgledaju savrseno. iskreno mozda bi malo vise nitao na PL50 jer svi ionako sve callaju, probaj mozda igrat nesto tipa 25/18...
izgleda da su ujutro puno agresivniji i više call nek navečer barem se meni tak čini, ludi europljani
iskreno ja nevidim hem statistiku dok igram, samo pratim note i nickove igrača, jer igram 16-20 stolova zato jer ganjam san supernovu elite, al posle u hem provjerim
Sorry Stu, nisam znao da je Omaha u pitanju
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora