Tema: HEM problem
Evo danas upalim HEM, i vidim da mi HUD radi na nl5, ali ne i na višim limitima. jel zna neko di je problem i kak mogu to rješit?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Evo danas upalim HEM, i vidim da mi HUD radi na nl5, ali ne i na višim limitima. jel zna neko di je problem i kak mogu to rješit?
da ne otvaram novu kad ih već ima milju
uglavnom, dal postoji neki način da filtriram igrače na kojima imam notes ili neki panel gdje bih vidio i mogao editirati sve notese?
da ne otvaram novu kad ih već ima milju
uglavnom, dal postoji neki način da filtriram igrače na kojima imam notes ili neki panel gdje bih vidio i mogao editirati sve notese?
itko? Ne mogu naći, a glupo mi je tražiti playere ručno svaki puta iznova kad želim skupinu handova pretvarati u neki općeniti read...
može li mi itko reči šta da radim, zašto mi ne otvara hem?
to se meni desilo neki dan... ja sam izbriso sve (hem i postqre) i ponovo instaliro, ali sam popušio večinu HH... zato priej napravi backup
Postgree ti vjerojatno nije pokrenut.
I meni je to bilo pa sam otisao u services(imam win7) i nasao Postgre i restartirao ga samo i radi.(restart postgre).
Imam i ja problem
Naime, hem mi ne ucitava handove, dode do neke brojke i stane.
Isao sam na import i ovo mi pise
Uploaded with ImageShack.us
I meni je to bilo pa sam otisao u services(imam win7) i nasao Postgre i restartirao ga samo i radi.(restart postgre).
kako ga restartat??
jbg, več sam izbrisao komplet postsql, izgubio bazu handova
ali isto sranje se mi događa na drugom kompu., tako da ču probat restartat postsql (?)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora