Re: Pronađeni botovi na PokerStarsu
perozelina napisao:Na koji način je lakše igrati protiv wining igrača? Sa čime vi njega mislite stackat?
Objasnite malo taktiku koju bi koristili protiv bot-a ...
I ono što sam primjetio kod statistike da gotovo nikad ne callaju nego ukoliko imaju dobar hand rade 3 bet.
Jel to formula za uspjeh ne calat ni jedan hand?Daj molim te dok skužiš da igraš protiv bota, dodji pitat kako igrati protiv njega u nekoj drugoj temi. Ako ne možeš beatat nl10 ne znači da je nl10 pun botova.
Pričaš neke stvari koje nemaju smisla da je lako igrat protiv dobrog igrača. To meni nije jasno na koji način ti misliš da je lakše igrat protiv botova ukoliko su ti botovi wining ? Kao što je rounder rekao ti svoje odluke donosiš na temelju statistika a bot savršeno čita statistiku. I da se razumijemo ja ne pričam o botovima koje rade neki tinedjeri koji su otkrili što znači programiranje nego o botovima koje rade programeri kakvih najvjerojatnije nema u hrvatskoj niti će ih ikada biti. A ovo drugo si potpuno u pravu.
I činjenica je da je poker sobama veliki probelm otkriti tko je bot a tko nije kao i otkrivanje raznih prevara jer si nemogu dopustiti da nedužan čovjek najebe. Na online pokerima se vrti ogroman novac i gdje je novac tu su i problemi pa je jasno koliko je komplicirano nadgledati pola milijona igrača odjednom. Ja naravno ne planiram odustati od pokera samo govorim akko ovakve vjesti uznemiruju i tjeraju na razmišljanje. DO sad je bilo opčepoznato da je gotovo nemoguće napraviti wining bota na levelu večem od nl 10 sad odjednom imamo nekoliko wining na nl 200 ono wtf?
Iaceshigh
Da istina je da je čovjek pobjedio kompjuter u šahu ali taj čovjek je vjerojatno največi igrač šaha ikada. Skini sa interneta igru chesmaster i igraj protiv kompjutera na najtežoj postavci (taj bot protiv kojeg igraš je miljama daleko od deep blua) i javi mi dali češ ga uspjeti jednom u 1000 partija pobjediti.