Tema: iAcesHigh blog
Kao što sam već i spomenuo odlučio sam se na vođenje ovog bloga kako bih mogao potražiti savjet ne samo kad je SNG u pitanju već i cash/MTT koje s vremena na vrijeme igram. Za sad pokušat ću primjerice jednom tjedno stavljati konkretne grafove dok će pitanja i handovi vrlo vjerojatno biti online puno češće.
Za početak moj cilj je vratiti sve na cashu na zelenu granu (rush, mislim da 1 BI na NL5 i ostalo na regular NL10 stolovima) i dići se sa $2 na $5 SNG-eve. Kako na FTP-u nemam rakebacka (mladost - glupost) razmišljao sam i o odlasku na PokerStars (drugo baš ne dolazi u obzir zbog SNG igre), no dok ne vratim "dug" s rusha, nadam se već prvi tjedan ovog vođenja bloga, o tome nećemo detaljnije pričati - ako se odlučim na prelazak vjerojatno ću se raspitivati i o onim Starsovim leaderboardovima, no otom-potom.
Kroz sljedeći dan-dva imam nekih programerskih i novinarskih zaduženja tako da ću samo igrati i čitati o pokeru, no u drugom dijelu tjedna plan je snimiti jednu kraću rush i jednu tipičnu SNG sesiju. Osim toga izgleda da ću morati odustati od nastupa na CPS-u (nema se para  ), no to ne znači da se neću tamo pojaviti, obaviti pokoji intervju + sjesti za neki low-budget cash stol
 ), no to ne znači da se neću tamo pojaviti, obaviti pokoji intervju + sjesti za neki low-budget cash stol  Za kraj, samo ću spomenuti kako je plan za sutra sjesti za HEM i presložiti HUD za turnire i cash s kojima nisam zadovoljan te ću vjerojatno početi igrati s nešto manjim stolovima jer ovako više zaista nema smisla (preklapanje gotovo 3/4 svakog od četiri stola koja stanu na ekran - igram sa stacked stolovima, ali nekad ih moram pomaknuti desno ili dolje zbog akcije za što koristim AHK skriptu)...
 Za kraj, samo ću spomenuti kako je plan za sutra sjesti za HEM i presložiti HUD za turnire i cash s kojima nisam zadovoljan te ću vjerojatno početi igrati s nešto manjim stolovima jer ovako više zaista nema smisla (preklapanje gotovo 3/4 svakog od četiri stola koja stanu na ekran - igram sa stacked stolovima, ali nekad ih moram pomaknuti desno ili dolje zbog akcije za što koristim AHK skriptu)...
čujemo se kroz dan-dva-tri...
Zadnji popravljao iAcesHigh (26-07-2010 03:39:35)
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus

Također, na onom custom leaderboardu sa 113. sinoć danas sam skočio na 2. mjesto u ovom mjesecu i prvi mi "bježi" za 1 bod što je zaista i više nego ok (ako se ne varam jedno peto ili četvrto mjesto)
 Također, na onom custom leaderboardu sa 113. sinoć danas sam skočio na 2. mjesto u ovom mjesecu i prvi mi "bježi" za 1 bod što je zaista i više nego ok (ako se ne varam jedno peto ili četvrto mjesto)