Tema: iAcesHigh blog
Kao što sam već i spomenuo odlučio sam se na vođenje ovog bloga kako bih mogao potražiti savjet ne samo kad je SNG u pitanju već i cash/MTT koje s vremena na vrijeme igram. Za sad pokušat ću primjerice jednom tjedno stavljati konkretne grafove dok će pitanja i handovi vrlo vjerojatno biti online puno češće.
Za početak moj cilj je vratiti sve na cashu na zelenu granu (rush, mislim da 1 BI na NL5 i ostalo na regular NL10 stolovima) i dići se sa $2 na $5 SNG-eve. Kako na FTP-u nemam rakebacka (mladost - glupost) razmišljao sam i o odlasku na PokerStars (drugo baš ne dolazi u obzir zbog SNG igre), no dok ne vratim "dug" s rusha, nadam se već prvi tjedan ovog vođenja bloga, o tome nećemo detaljnije pričati - ako se odlučim na prelazak vjerojatno ću se raspitivati i o onim Starsovim leaderboardovima, no otom-potom.
Kroz sljedeći dan-dva imam nekih programerskih i novinarskih zaduženja tako da ću samo igrati i čitati o pokeru, no u drugom dijelu tjedna plan je snimiti jednu kraću rush i jednu tipičnu SNG sesiju. Osim toga izgleda da ću morati odustati od nastupa na CPS-u (nema se para ), no to ne znači da se neću tamo pojaviti, obaviti pokoji intervju + sjesti za neki low-budget cash stol Za kraj, samo ću spomenuti kako je plan za sutra sjesti za HEM i presložiti HUD za turnire i cash s kojima nisam zadovoljan te ću vjerojatno početi igrati s nešto manjim stolovima jer ovako više zaista nema smisla (preklapanje gotovo 3/4 svakog od četiri stola koja stanu na ekran - igram sa stacked stolovima, ali nekad ih moram pomaknuti desno ili dolje zbog akcije za što koristim AHK skriptu)...
čujemo se kroz dan-dva-tri...
Zadnji popravljao iAcesHigh (26-07-2010 03:39:35)
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus