Tema: Postgresql password
Nekaj mi je mali buraz prčko po kompu i zbriso mu puno toga, i taj postgre... i skinem ga s neta i za vrijeme instalacije traži me šifru a ja ne znam koja je?
Hvala
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Nekaj mi je mali buraz prčko po kompu i zbriso mu puno toga, i taj postgre... i skinem ga s neta i za vrijeme instalacije traži me šifru a ja ne znam koja je?
Hvala
Hvala
ili je postrespass ako koristis Hem ili je dbpass ako koristis PT
niveaformen napisao:Nekaj mi je mali buraz prčko po kompu i zbriso mu puno toga, i taj postgre... i skinem ga s neta i za vrijeme instalacije traži me šifru a ja ne znam koja je?
Hvala
ili je postrespass ako koristis Hem ili je dbpass ako koristis PT
pokušo, ali neće
obrisi ako si ista instalirao od postgresql, onda skini poker tracker, instaliraj ga (zato sto ima integrisan postgre) i onda instaliraj hem (posto ga verovatno koristis). Sigurno radi, samo kucaj sifru dbpass! aj javi jel uspelo!
Zadnji popravljao rademar (01-08-2010 12:05:05)
Imas i u hemu kad ga ides instalirat Postgre pa samo njega oznaci a ne hem.
Imas i u hemu kad ga ides instalirat Postgre pa samo njega oznaci a ne hem.
uspio preko hem-a instalirat, pass je bio postgrespass ali ne znam zakaj mi ga nije htio primit...
hvala svima
obrisi ako si ista instalirao od postgresql, onda skini poker tracker, instaliraj ga (zato sto ima integrisan postgre) i onda instaliraj hem (posto ga verovatno koristis). Sigurno radi, samo kucaj sifru dbpass! aj javi jel uspelo!
mislim da ovo obicno upali.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora