Tema: queen of hearts wins :)
to je bio otprilike početak. 01' kad sam vidio video u legendarnim Desperadosima.I eto,danas kao svaki uspješan glazbenik imam žensku u rangu Kate O'hare :card_heart ,ali kao što znate od glazbe(makar profesionalac) nema baš neke sretne egzistencije ovdje.
Pravi start je bio negdje na zimu 03' kad sam noću potajno satima igrao freerollove na paficif pokeru,ogrnut dekom,sa ponešto uspjeha od kojih kao najveći bilježim dobivanje ukora u gimnaziji jer sam prvaše učio igrati texas.
Inače,dolazim sa užeg splitskog područja,dane uglavnom gubim po faksu koji je srećom pri kraju, ili negdje sviram.
Stilski bi me se moglo svrstati negdje oko Chrisa Fergusona.Naravno ne po igri ,nego po izgledu,ja čak nosim dužu bradu
Dugoročni plan je srednjeročni premještaj u južnu skandinaviju na magisterij/doktorat što je moguće izvest jedino ako uđemo u uniju ili ja dovučem bankroll na 10-15k $ ,a šansa za ovo je sudeći po ovoj očajnoj državi ista
Nakon mnogo pauze sam došao na FT i sad tamo visim na freerollovima sa forumskim kolegama vitom i valetom s brda(koji su me ovamo dovukli) te analiziram svoju igru koja je nakon prvih nekoliko stotina handova slijedeća
Won$ when saw flop : 40%
Won$ at showdown : 53%
od 100 handova koje odigram,mojih je prema vlastitoj statistici 23.
Naravno,svjestan sam da je ovo freeroll statistika koja nemora ništa značiti jer ovamo ima svakakvih luđaka koji callaju i raiseaju sve i svašta jer ih zaboli neka stvar,i da je sigurno do kojeg desetka tisuća handova ovo relativno zanemarivo.
Kao i svakom hobiju ili poslu i ovom nastojim pristupati što profesionalnije pa bi mi dobro došao savjet gdje da izbrusim skill.Koju literaturu,koje support programe(pogotovo ako ima neki koji analizira koliko su mi odigrani potezi ''ispravni''. Već koristim Poker Tracker i prilično je cool.Isto tako,dobrodošao bi savjet za početni bank i gdje ga usmjeriti da prijelaz iz ove ''ničije zemlje'' bude što blaži.
Eto,toliko za sada,čestitam svima šta su ovo pročitali
Nek vam Q :card_heart donese mnogo sreće