Tema: Grafovi - travanj 2011
Doživio največi downswing(?) u svojoj poker karijeri, cca 35BI.
Ongame
Rigged Merge
Ukupno
gg RB i bonusi.
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » Grafovi - travanj 2011
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Doživio največi downswing(?) u svojoj poker karijeri, cca 35BI.
Ongame
Rigged Merge
Ukupno
gg RB i bonusi.
presick si! šta nisi i prosli mj isto tak imao? zas ne sredis malo roll pa da ne moras igrat pod stejkom ![]()
presick si! šta nisi i prosli mj isto tak imao? zas ne sredis malo roll pa da ne moras igrat pod stejkom
+1
presick si! šta nisi i prosli mj isto tak imao? zas ne sredis malo roll pa da ne moras igrat pod stejkom
Ne znam, imam previse troskova i ne mogu doc do tocke kad mogu potpuno opusteno igrat sve mtt sto igram za stejk, jer dobro znam kako jako moze udariti varianca u njima..
Mjesec nije niti približno dobar kao prošli, ali i očekivao sam tako nešto. Jučer sam imao najgori dan... kad setovi i full houseovi nisu dovoljni + što sam nekih ~400$ izdonirao u tiltu.
Ugl. je sve NL100 i par handova NL200.![]()
Zadnji popravljao AlphaScorpii (29-04-2011 13:01:30)
![]()
konacno malo bolji mjesec ![]()
![]()
islo je dobro jedno vrijeme i onda downswing od 13 BI-a zbog kojeg sad uz cashout moram nazad na NL5... damn it!
@kriss
lol pa kako ti se moze ovakav swing desit. Meni se cini da je neko bio na tiltu ![]()
Hu sng 5$, a ovo malo na kraju od 2$ pošto sam cashoutao i zatiltao malo.. pa da se vratim mentalno gde treba! ![]()
nekih 15ak dana igre...
Zadnji popravljao rademar (29-04-2011 14:57:05)
Onda je došao bonus od $200 na Tiltu pa sam morao to da čistim, a igrajuci sngove nema šanse.. pa sam opizdio 4 stola nl5 rusha 6max.. jebote.. ko Quake da igraš! ![]()
Nemam pojma da igram cash, pogotovo rush.. tako da mi je cilj bio da budem breakeven.. al eto, malo me curilo pa sam u kakvom takvom plusu..
Sve u svemu.. nekih $50 plusa na sng, oko $70 na cashu sa rb + $60 očišćenog bonusa na Tiltu.. znači biće valjda oko $200 na kraju meseca..
naravno kad očistim ovaj bonus, samo HU sng, a biće banka dovoljno velika za $10..
Zadnji popravljao rademar (29-04-2011 14:57:30)
@kriss
lol pa kako ti se moze ovakav swing desit. Meni se cini da je neko bio na tiltu
moguce, al sumnjam... igrao sam isto ko i inace sto igram, jednostavno sam uvijek bio slabiji, a ako i nisam bio bi nakon rivera ![]()
![]()
evo grafa...
+450€ rakeback, 102 sata, rrpoker
nice graf, to si ga sam radija?, koji je to level i koji ti je nick na rr-u ja sam isto tamo
nice graf, to si ga sam radija?, koji je to level i koji ti je nick na rr-u ja sam isto tamo
u excel-u, nl50. godxxxxxxxx <- brojevi ![]()
Bora tajter napisao:presick si! šta nisi i prosli mj isto tak imao? zas ne sredis malo roll pa da ne moras igrat pod stejkom
Ne znam, imam previse troskova i ne mogu doc do tocke kad mogu potpuno opusteno igrat sve mtt sto igram za stejk, jer dobro znam kako jako moze udariti varianca u njima..
fakat šteta, znam da je teško, al probaj mjesec dva živit ko prosječan građanin
s 4k kn primanja pa bar nećeš morat prodavat 100%
ovaj mjesec svi uranili s postanjem grafova ![]()
islo je dobro jedno vrijeme i onda downswing od 13 BI-a zbog kojeg sad uz cashout moram nazad na NL5... damn it!
lipo je vidit jedan micro graf nakon ovih tisuća dolara. ![]()
![]()
husng 10€ (i par 20ica)
![]()
odvratan mjesec, nit sam igro nesto puno nit me islo..cudi me da sam u plusu
Zadnji popravljao kerpoker (01-05-2011 00:08:50)
@n(.)(.)b evo još jedan
@kertak odličan graf , koji limit ? 6-max ili FR ?
prijava odnosno registracija za objavu odgovora