Tema: Grafovi - travanj 2011
Doživio največi downswing(?) u svojoj poker karijeri, cca 35BI.
Ongame
Rigged Merge
Ukupno
gg RB i bonusi.
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » Grafovi - travanj 2011
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Doživio največi downswing(?) u svojoj poker karijeri, cca 35BI.
Ongame
Rigged Merge
Ukupno
gg RB i bonusi.
presick si! šta nisi i prosli mj isto tak imao? zas ne sredis malo roll pa da ne moras igrat pod stejkom
presick si! šta nisi i prosli mj isto tak imao? zas ne sredis malo roll pa da ne moras igrat pod stejkom
+1
Ne znam, imam previse troskova i ne mogu doc do tocke kad mogu potpuno opusteno igrat sve mtt sto igram za stejk, jer dobro znam kako jako moze udariti varianca u njima..
Mjesec nije niti približno dobar kao prošli, ali i očekivao sam tako nešto. Jučer sam imao najgori dan... kad setovi i full houseovi nisu dovoljni + što sam nekih ~400$ izdonirao u tiltu.
Ugl. je sve NL100 i par handova NL200.
Zadnji popravljao AlphaScorpii (29-04-2011 13:01:30)
konacno malo bolji mjesec
islo je dobro jedno vrijeme i onda downswing od 13 BI-a zbog kojeg sad uz cashout moram nazad na NL5... damn it!
@kriss
lol pa kako ti se moze ovakav swing desit. Meni se cini da je neko bio na tiltu
Hu sng 5$, a ovo malo na kraju od 2$ pošto sam cashoutao i zatiltao malo.. pa da se vratim mentalno gde treba!
nekih 15ak dana igre...
Zadnji popravljao rademar (29-04-2011 14:57:05)
Onda je došao bonus od $200 na Tiltu pa sam morao to da čistim, a igrajuci sngove nema šanse.. pa sam opizdio 4 stola nl5 rusha 6max.. jebote.. ko Quake da igraš!
Nemam pojma da igram cash, pogotovo rush.. tako da mi je cilj bio da budem breakeven.. al eto, malo me curilo pa sam u kakvom takvom plusu..
Sve u svemu.. nekih $50 plusa na sng, oko $70 na cashu sa rb + $60 očišćenog bonusa na Tiltu.. znači biće valjda oko $200 na kraju meseca..
naravno kad očistim ovaj bonus, samo HU sng, a biće banka dovoljno velika za $10..
Zadnji popravljao rademar (29-04-2011 14:57:30)
@kriss
lol pa kako ti se moze ovakav swing desit. Meni se cini da je neko bio na tiltu
moguce, al sumnjam... igrao sam isto ko i inace sto igram, jednostavno sam uvijek bio slabiji, a ako i nisam bio bi nakon rivera
evo grafa...
+450€ rakeback, 102 sata, rrpoker
nice graf, to si ga sam radija?, koji je to level i koji ti je nick na rr-u ja sam isto tamo
nice graf, to si ga sam radija?, koji je to level i koji ti je nick na rr-u ja sam isto tamo
u excel-u, nl50. godxxxxxxxx <- brojevi
Bora tajter napisao:presick si! šta nisi i prosli mj isto tak imao? zas ne sredis malo roll pa da ne moras igrat pod stejkom
Ne znam, imam previse troskova i ne mogu doc do tocke kad mogu potpuno opusteno igrat sve mtt sto igram za stejk, jer dobro znam kako jako moze udariti varianca u njima..
fakat šteta, znam da je teško, al probaj mjesec dva živit ko prosječan građanin s 4k kn primanja pa bar nećeš morat prodavat 100%
ovaj mjesec svi uranili s postanjem grafova
islo je dobro jedno vrijeme i onda downswing od 13 BI-a zbog kojeg sad uz cashout moram nazad na NL5... damn it!
lipo je vidit jedan micro graf nakon ovih tisuća dolara.
husng 10€ (i par 20ica)
odvratan mjesec, nit sam igro nesto puno nit me islo..cudi me da sam u plusu
Zadnji popravljao kerpoker (01-05-2011 00:08:50)
@n(.)(.)b evo još jedan
@kertak odličan graf , koji limit ? 6-max ili FR ?
prijava odnosno registracija za objavu odgovora