Tema: Holdem Menager Crack version
Ako si ja lijepo downloadam holdem menager sa crackom, instaliram ga i ustedim 80$, mogu li imati neke ozbiljnije posljedice zbog toga npr. da mi blokiraju account ili sl.????
Povući krivi potez u pravom trenutku.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ako si ja lijepo downloadam holdem menager sa crackom, instaliram ga i ustedim 80$, mogu li imati neke ozbiljnije posljedice zbog toga npr. da mi blokiraju account ili sl.????
NE, ja igram skoro godinu dana sa krakiranim HM, od party pokera preko tilta to starsa. stoga opleti ;D
tnx ![]()
tko da ti blokira kakav acc. i sto je tom imalo slicno?
di vi nadete te krekirane hemove
Pogledaj PM
Zadnji popravljao andro (30-08-2011 15:19:19)
ST_Mangup napisao:di vi nadete te krekirane hemove
Pogledaj PM
Jel može i meni info na pm? tnx
Ako si ja lijepo downloadam holdem menager sa crackom, instaliram ga i ustedim 35$
FYP
može i meni PM? ![]()
koja verzija krekanog hema, ja imam 1.10.01 krekanu
andro napisao:Ako si ja lijepo downloadam holdem menager sa crackom, instaliram ga i ustedim 35$
FYP
35??
HEM dodje 70$ i dobijes serial number koji mozes koristiti na 2 kompa...znaci ako kupis s jos nekim dodje te 35$...
.
aha
70$ je preko pokerproa, dobijes 2 keya tako da uzmes sa nekim i izađe 35$ po glavi imas original verziju i miran si, plus pordzao si ljude koji su napravili i odrzavaju HEM, plus mislim da sad kad izađe novi HEM imas pravo na njega besplatno.
Moze i meni PM, za crackanu, thanks
Zamolio bi ako moze i meni. hvala
Da ne otvaram novu temu, ako netko još uvijek ima crack, bio bih zahvalan. ![]()
Ej društvo, jel može i meni crack, dok se malo ne ufuram pa kupim novi comp.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora